Crema de bolets, una recepta de puta mare

Parir una crema de bolets no costa massa…

Però cardar una crema de bolets que et faci dubtar si val la pena seguir tenint llengua perquè total mai tornaràs a catar res igual, ja és una altra cosa…

Crema de bolets, també coneguda com a cagondéu, que bona
Crema de bolets, també coneguda com a cagondéu, que bona

Comença a dominar l’art de la crema de bolets:

  1. El primer que has de fer és agafar un parell de cebes, i tallar-les ben xiques. Tots sabem que ets un puto debilucho, però per caritat, intenta no fer un drama com cada vegada que les talles.
  2. Un cop tallades i eixugades les llàgrimes, les rosseixes en una paella, fent servir una mica de mantega. Carda-hi un parell d’alls i alguna herbota que doni gust, també.
    Les herbetes entren bé quasi en la seva totalitat en aquesta recepta, així que hauries de seguir el meu consell, que no costa tant: anar a l’herbolari i gastar-te 10 euretes en uns quants pots d’espècies. Ells sabran guiar-te en la compra perfecta.
  3. Quan sigui transparent del tot, hi cardes els bolets. ara: quins bolets? PUES CEPS, PER EXEMPLE. “Oh es que només em puc permetre camagrocs”. Bueno, pues hi cardes camagrocs, a mi què polles m’importa, però vaya puta merda de recepta pariràs, què vols que t’hi digui.
  4. Quatre voltes i hi fots quatre o cinc llesques de pa torrat, així com trencades. Carda mania, però és bàsic. Ho cobreixes amb brou, i a bullir tres quarts.
  5. Ara ja només falta passar-ho pel xino, i cardar-s’ho amb un raig d’oli al mig. De puta mare, escolta.

Si gastéssis menys en bolets al·lucinògens i més en bolets de qualitat, la vida et semblaria més amable. Ara que segurament després series un happyflower d’aquells que van rien sols tot el dia i no sé si a la resta ens compensaria.

 

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu