Cuinar els -pocs- bolets que has trobat

Deixa’m-ho imaginar: t’has llevat ben d’hora, t’has calçat les xiruques i el cistell, i t’has tirat tot el puto matí al bosc buscant bolets. Quina putada eh que portis el cistell tant buit, després de tant d’esforç, lerdo? No t’amoïnis, t’ensenyo a dissimular el teu fracàs.

lesputesreceptes_saltejat_bolets

  1. Agafa la tristes que has recollit -el Dalmau ploraria al veure-ho-, i neteja-ho bé. Netejar bé els bolets és important perquè n’hi ha que poden ser indigestos. I perquè hi queden herbes enganxades. I bueno, també perquè hi ha gent que caga al bosc.
  2. Ara, passa per cala verdulera i compra, pues no sé, pastanagues, carbassons -ara encara no estan a preu de caviar moscovita-, cebes i en general, el que et surti de les pilotes; i ho talles a trossos petits. AMB COHERÈNCIA PER FAVOR.
  3. Posa-ho a saltejar en algun cony de paella que tinguis, sense gaire oli. Sala-ho, i hi cardes els -quatre- bolets que has trobat. També hi pots afegir pernil, si és que et queden duros a la cartera.
  4. Hi dones unes voltes, ho serveixes amb una mica de gràcia.

Quan un troba llenegues o rovellons o algo en una mica de quantitat, doncs queden molt bons fotuts a la brasa. Però per un puto pinetell mig corcat, quatre camagrocs despardigats, i tres merdes més que a saber què collons són, doncs casi que facis algo així per dissimular tanta tristor.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia