Com fotre mató

El mató és la típica collonada que et demanes quan vas a menjar fora, però que no en tens ni fava de com collons es fa. Enigma solucionat: te n’ensenyo.

Sí senyor, el mató fot una pinta de puta pena
Sí senyor, el mató fot una pinta de puta pena
  1. Necessites un parell de litres de llet. M’importa uns collons de quina marca la compris, però si la compres de casa, tindràs el meu respecte. A més, ha de llet NO ultra-pasteuritzada, perquè si no, no tindràs pebrots de fer el mató, i fracassaràs un cop més.
  2. Porta això a casi bullir en algun pot que tinguis. Si no saps què vull dir amb casi bullir, doncs serien les temperatures que van del joder quina cremada m’he parit mecagondéu! i el m’he cremat però crec que no cal anar a urgències.
  3. Ara és l’hora d’esprémer una puta llimona -ojo amb els pinyols, hòstia-. Treus la llet del foc, i li cardes el suc a dintre.
  4. Has vist quina reacció més rara? Sembla que l’hagis cagat, oi? Doncs ho has de deixar un quart d’hora, i a cada moment semblarà pitjor. Tranquil, collons, confia en la iaia.
  5. Només queda l’últim pas: cardar un drap ben parit -no aquestes merdes de decorar, un de blanc de tota la puta vida- sobre d’un colador, i colar-hi aquesta potinga que acabes de parir. Ho emboliques, ho fots a la nevera…
  6. I estarà llest per cardar-hi la mel per sobre. FIN.

Que la pregunta és… com polles se li va acudir a algú fotre llimona en un puto pot de llet bullida? I encara diria més… COM POLLES SE LI VA OCÓRRER FOTRE’S-HO DESPRÉS, AMB AQUESTA MERDA DE PINTA QUE FOT!? No sé. Serà que el món és per als valents.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com fotre mató

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.