Llegums i verdures

Llegums i verdures, això sí que m’agrada que ho estiguis buscant! Que sinó em comences a menjar marranades i et satures les venes que dóna gust de veure. Ben fet, quan tens bones iniciatives tampoc em costa admetre-ho.

Llegums i verdures haurien de ser un pilar en la teva dieta, ja que deu ser la única cosa que els metges no t’acabaran prohibint amb els anys. I és que és normal: són sanes de collons.

Aporten molts minerals i sobretot, moltes vitamines! A, B, C, D, E, H, K, W i si cal, Z. Joder i perquè no hi ha més lletres a l’abecedari. Que demà passat desobreixen una nova vitamina, la Ñ, doncs endevina qui la portarà: sí, les llegums i les verdures. Bueno, i les fruites, però no em miïs.

Per acabar t’aviso que allò de “a mi no m’agrada la verdura” és una cosa que em posa de molt mala llet, ja que per començar gran part de les receptes tant de cuina catalana com internacional en porten i ni te n’enteres. Mira si no els macarrons a la bolonyesa.

Has arribat al final! No hi han més publicacions en aquesta secció
No hi han més articles per carregar

Sempre al dia del que passa a ca la iaia

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Crema de carxofes per cagar-s’hi

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.