T’ensenyo a fotre patates d’Olot

Anar a Olot és una mica perillós, perquè igual surts segrestat. amb un parell de bales clavades al cul, o en el millor dels casos, amb una cara nova. Bueno, ja saps com són. Són bona gent, però són una mica “feta a la seva”. Però ei, que si no tens en compte aquest detallet, val la pena anar-hi! Ni que sigui només per menjar patates d’Olot. Una meravella, tu.

LEs patates d'Olot també es poden menjar, per exemple, a Mataró
LEs patates d’Olot també es poden menjar, per exemple, a Mataró
  1. Aviam, en un cony de paella m’hi cardes ceba picada a daurar, i al cap d’una estona, un parell o tres de tomàquets rallats. Un all tallat petit tampoc hi sobra. Recorda que cuinar sense pressa sempre és un punt afegit en la cuina catalana -i qualsevol-. 
  2. Ara, a per la carn picada. Porc? Vedella? Mixte? Tant me carda, t’ho fotràs tu, així que com vulguis. Una mica depenent del que et quedi al puto compte bancari, suposo. Raca-raca, volta volta. Sal i pebre i aquestes merdes que no hi faltin, a l’igual que un bon raig de vi blanc – VULL DIR A LA CASSOLA, PUTO BORRATXO!-.
  3. Talla les patates a biaix, o sigui planes. Té mèrit que a dia d’avui encara t’hagi d’explicar què vol dir biaix, nano.
  4. Fregeixes ben poquet. Només per marcar-les. 
  5. Ara es tracta de fer com uns putos mini entrepans de la patata feta, amb la salsa que has parit abans. -Una puta feinada de xinos, ja t’aviso-. És lo típic que quan ho foten al Cuines sembla molt fàcil però que quan ho cardes tu acabes traient-te salsa del junquillo del cul. Paciència. 
  6. Només falta arrebossar-ne el resultat amb clara d’ou, i cardar-ho de nou a fregir. Ara sí, fins que estiguin. Llavors ve la millor part: fotre-les cap a dintre la boca.

Ara, la veritat és que són difícils, però això no treu que valguin la pena. Com els olotins, vamos. 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu