Els putos cigrons a la catalana

Tot bon català busca la subvenció de torn per viure del mòmio, i per descomptat jo, no sére menys! Així que aquí ve una recepta típica catalana

Cigrons: bons de collons
Cigrons: bons de collons
  1. Carda’m una picada de fruits secs. I quan dics secs no vull dir prims, capullo, vull dir ametlles i coses d’aquelles que menges mentre mires el puto futbol.
  2. Em cardes un cop estiguis un sofregit ben parit. Fes-t’hi una mica, no m’hi fotis només ceba i alls, collons, sigues creatiu. Ves a can verdulero i demana què cony hi fotria ell. AH, I NO T’OBLIDIS QUE UN COP TINGUI COLOR HI HAS DE FOTRE TOMÀQUET!!
  3. M’ho redueixes amb vi -te’n queda, borratxo dels collons, o ja te l’has cardat tot?-, i m’hi fots la sal i aquelles coses. Va, que foti xup-xup -i si cal, un dit d’aigua, però ojo-.
  4. Carda-hi els cigrons. De pot, com sempre, oi? No fos cas que mantinguéssim una tradició? Joder… bueno va, tira, és igual. Fot-li el suc també, ara que hi penso, ja hi va bé.
  5. I afegeixes la picada que has parit abans, quatre espècies que hi donin gust.. i un o dos putos ous dusos. Tallat pel mig, a tires, a trossets… com et surti dels mateix. Jo no ho faig, però tu fot el que et roti, que t’ho menjaràs tu, de fet.
  6. I bueno, pues quan cardi bona cara, doncs gola avall. Puigdemont, malparit, mira com faig país!! On collons m’ho ingresseu això, me cago en Déu!!? 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu