Magdalenes sense sucre

M’heu fet pensar que demà és La Marató, i que va de diabètics i això. I ei, poca conya que s’ha de cardar salut. Per tant, avui tots cardem magdalenes sense sucre, i a tomar pel cul.

Evidentment depenent del gust que tinguis la melmelada...
Evidentment depenent del gust que tinguis la melmelada…
  1. Carda en algun puto bol 3 o 4 ous -depènde lo grossos que els tinguis 😉 -, i un pot petit de melmelada d’aquestes que no duen sucre -com és obvi, geni-. Naturals, eh? No merdes d’aquestes del Lidl. Remena amb les putes barilles com un desesperat.
  2. Un cop siguin esponjoses hi has de cardar allò que en diuen farina tamisada, uns 200 grams més o menos, fot-hi ull. Ah, i impulsor, que no saps què collons però si ho demanes a una botiga normal t’ho sabran donar.
  3. BARREJA AMB CUIDADO. Les magdalenes s’han de fer amb amor.
  4. HE DIT AMB AMOR, MECAGOENDÉU! Així, mica en mica.
  5. Fot això en motllos, i al forn. A 200º, si fa no fot. Ojo no les cremis.
  6. Quan estiguis hi fots per sobre sucre llustrAI NO COLLONS, PERDÓ. NO. Ralla-hi una llimona o algo, però sucre no, joder.

Ah, una cosa que és molt important que facis: DEMÀ LLEVAR-TE S’HORA, AGAFAR EL PUTO TELÈFON, I TRUCAR A LA TELETRES, QUE SER UNA MICA BONA PERSONA TAMPOC ÉS MAL NEGOCI, COLLONS.

No cardis el camp sense mirar...

Me cagon els collons!

Me cagon els collons!

JODER!! Quanta gent que sou! Moltes gràcies per seguir-me, joves http://t.co/EceSXgrkBv pic.twitter.com/AdyCFabyzZ — putesreceptes (@putesreceptes) October 20, 2014

Digues algo, per l'amor de Déu