Cagallons de xocolata

Que això als restaurant valgui 4 putos euros la ració, et demostra quantes vegades al dia et prenen el pèl. Que només és xocolata amb cereals, joder!

dissabte-30

  1. Fot una tauleta de xocolata a fondre al bany Maria, en algun collons de pot que tinguis. Ah! Res de mariconades de xocolata amb llet, eh? Xocolata forta, de la negra. Bueno, o de la blanca també et deixo fer-ho. Però o una cosa o l’altre, collons, mitjes tintes sí que no.
  2. Es va desfent? Doncs agafes un puto rallador, i hi ralles la pell d’una taronja. Carda-ho fi, que no es noti. Ah, i no t’oblidis de remenar, collons.
  3. Ara et calen uns putos Kellog’s. Bueno, no cal que siguin de marca, els pots comprar de la casa i del tipus que vulguis, però és que jo n’hi dic així, mira. Afegeix-ho al pot.
  4. Agafa’t una safata plana, li fots a sobre l’hi fots paper de plata o de film o algo -les escriptures del pis millor que no-, i amb una cullera fas muntanyetes de cereals enxocolatats. Cardaràs un merder de cal collons, procupa que apart de fer-ho bonic, no tardis un any a fer neta la cuina.
  5. Ho fots a la nevera hora/hora i mitja, hi cardes sal de la gruixuda i un toc de bon oli per sobre, i t’ho podràs fotre, gordo.

I després em veniu amb el què “ai les festes de Nadal quina merda que no es fa més que menjar i m’engreixo com una vaca!”. SI NO COBRISSIS TOT LO QUE ES MOU AMB XOCOLATA. IGUAL NO CARDARIES TANT BULTO, TAMPOC.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Cagallons de xocolata

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.