Els putos ous estrellats

Els ous estrellats, apart d’allò que feies quan saltaves al plínton, és un plat la mar de bo.

Els ous estrellats no fan mal, si són els correctes
Els ous estrellats no fan mal, si són els correctes
  1. Començem per la part més cabrona: pelar patates. Pelar patates era, és, i serà sempre i fins la fi dels dies, una puta merda. A ningú amb seny li agrada pelar patates. La gent queda per anar a jugar a tennis, per anar al cine o per anar a buscar bolets. Però mai queda per pelar patates.
  2. Ahaha, t’images? “Ei, hem quedat amb la colla per pelar patates, t’apuntes? / Hòstia puta i tant! Que guai! Li diré al Carles, també, que segur que s’anima”. Ahhaa, i els collons.
  3. O orbir el diari i llegir el titular: “Milers de persones invaeixen Fira de Barcelona per  assistir al XXI Peling Potatoes Congress”. Haha, quina puta locura.
  4. Bueno collons, que m’en vaig per les putes rames. Has pelat les patates ja o no me cagoendéu? Que tu a la mili ja t’haurien desterrat, per lent. Talla patates fines i carda-les a fregir, va.
  5. Ara es tracta de parlar d’ous. Has de fer ous ferrats, però MOLT POC FETS. Ha de quedar el rovell mig fet, perquè sinó és una puta merda.
  6.  Només queda cardar els ous sobre les patates i remenar. Opcionalment també hi pots fotre encenalls de pernil, però com que ets pobre no crec que n’hi puguis posar.

Has vist que fàcil? És una recepta espanyola molt típica. I clar, com que és espanyola és fàcil. Com volent dir que no donen per més, saps?

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu