Fes-li la mona tradicional al teu fillol, collons

Joder, anar tocant els collons en què voleu ser els padrins de la gent i després no compliu amb les obligacions que. Mecagonlaputa! T’ensenyo a fer la tradicional, la de sempre.

Twitter Tweet Small (28)

  1. Carda llevat premsat a dins un giot de llet i xafa-ho bé. Pots fer-ho amb els dits o amb una cullera, però per caritat divina, si ho fas amb les mans RENTA-TE-LES ABANS, PORC.
  2. Ara, en un pot, carda-hi un o dos ous, sucre, algo de vainilla en pols-ho venen al Bonpreu-, i una mica de sal, i ho barrejes amb un cony de barilla. NO AMB UN TÚRMIX, AMB UNA BARILLA, que només s’ha de barrejar una mica, hòstia.
  3. Ara carda-hi la farina i el llard. I ara sí. Ara ha arribat el moment de demostrar que els que creuen que ets la vergonya de la família estàn -una mica- equivocats. REMENA AMB TOTES LES TEVES PUTES FORÇES.
  4. No en sèrio, t’estava prenent el pèl, fes-ho amb una batedora ara, que ho has de fer 20 minuts i et moriràs. Ajuda’t amb llet o farina per trobar-hi el punt.
  5. Treu la massa, fes-ne una puta pilota i estira-la amb un corró. Dóna-li forma rodona.
  6. Fot paper de forn a la bandeja, i la massa ben estirada a sobre. És el moment de fer una mica d’espai al centre i cardar-hi un cony d’ou dur al mig. Sí, a la mona tradicional s’hi carda un puto ou dur, a seques. Ni ous pintats, ni ous de xocolata, ni polles en vinagre. Un ou dur al mig, i a tomar pel cul, que la vida està molt cara.
  7. Deixa-la reposar per alguna banda un parell d’hores i en aquets temps s’haurà posat ben gorda. MIRA, COM TU.
  8. Enforna-la 10 minuts a 220º, i un cop freda, li fots sucre llustre per sobre. Les quatre plomes que vulguis -tu ja hi entens d’això de tenir ploma suelta- i JA HAURÀS ACABAT.

Tu porta aquesta mona. Si la compares amb una mona de xocolata, pues és una puta merda i el teu fillol pensarà que ets un cabrón, perquè que ell la volia de xocolata, però mira, ja no ve d’un més que ho pensi, això.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fes-li la mona tradicional al teu fillol, collons

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.