Fes-li la mona tradicional al teu fillol, collons

Joder, anar tocant els collons en què voleu ser els padrins de la gent i després no compliu amb les obligacions que. Mecagonlaputa! T’ensenyo a fer la tradicional, la de sempre.

Twitter Tweet Small (28)

  1. Carda llevat premsat a dins un giot de llet i xafa-ho bé. Pots fer-ho amb els dits o amb una cullera, però per caritat divina, si ho fas amb les mans RENTA-TE-LES ABANS, PORC.
  2. Ara, en un pot, carda-hi un o dos ous, sucre, algo de vainilla en pols-ho venen al Bonpreu-, i una mica de sal, i ho barrejes amb un cony de barilla. NO AMB UN TÚRMIX, AMB UNA BARILLA, que només s’ha de barrejar una mica, hòstia.
  3. Ara carda-hi la farina i el llard. I ara sí. Ara ha arribat el moment de demostrar que els que creuen que ets la vergonya de la família estàn -una mica- equivocats. REMENA AMB TOTES LES TEVES PUTES FORÇES.
  4. No en sèrio, t’estava prenent el pèl, fes-ho amb una batedora ara, que ho has de fer 20 minuts i et moriràs. Ajuda’t amb llet o farina per trobar-hi el punt.
  5. Treu la massa, fes-ne una puta pilota i estira-la amb un corró. Dóna-li forma rodona.
  6. Fot paper de forn a la bandeja, i la massa ben estirada a sobre. És el moment de fer una mica d’espai al centre i cardar-hi un cony d’ou dur al mig. Sí, a la mona tradicional s’hi carda un puto ou dur, a seques. Ni ous pintats, ni ous de xocolata, ni polles en vinagre. Un ou dur al mig, i a tomar pel cul, que la vida està molt cara.
  7. Deixa-la reposar per alguna banda un parell d’hores i en aquets temps s’haurà posat ben gorda. MIRA, COM TU.
  8. Enforna-la 10 minuts a 220º, i un cop freda, li fots sucre llustre per sobre. Les quatre plomes que vulguis -tu ja hi entens d’això de tenir ploma suelta- i JA HAURÀS ACABAT.

Tu porta aquesta mona. Si la compares amb una mona de xocolata, pues és una puta merda i el teu fillol pensarà que ets un cabrón, perquè que ell la volia de xocolata, però mira, ja no ve d’un més que ho pensi, això.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu