Puto pastís de poma

Ara que se m’heu tornat tots mig hippies, us agradarà saber fer un pastís de poma d’aquests

Ai el pastí de poma, que n'és de bo el fill de puta
Ai el pastí de poma, que n’és de bo el fill de puta

 

  1. Has de portar unes putes clares al punt de neu. Per aconseguir-ho abans hauràs d’haver-les separat del puto rovell tal i com t’he ensenyat anteriorment. Oju imbècil, ara t’has de quedar el puto moc, lo groc és lo que sobra. Dona-hi voltes AMB CUIDADO fins trobar el punt.Costa un colló, aviso.
  2. Ara, posa sucre als collons de rovells que t’han sobrat junt amb llet, i ho remenes. Carda-li també un cony de cullerada de Maizena -mira, t’he donat una puta mida, no et queixis-, i mig sobre de llevat -segona I ÚLTIMA mida-. Remena amb il·lusió.
  3. Fot-hi les putes clares AMB UN COMPTE DE LA HÒSTIA. Molt compte. Compte com si portessis en mà el mismíssims ous de Jesucrist. Amb compte. Amb compte. Fes algo bé, per caritat. Amb compte. Val. Deixa-ho per ai.
  4. Pela per altra banda tres putes pomes i talla les a daus. -Si et veig pelar-les amb un pelador et tallo la cigala, agafa el ganivet, marica-. Barreja-les amb la massa.
  5. També em talles un parell de pomes més a tires, serviran per decorar. Per decorar = per quedar bé = fer-ho amb gràcia = demana ajuda a algú, inútil.
  6. Col·loca la massa a un puto motllo d’aquestos que tens -o en un de pasta brisa- amb les putes pometes decoratives a sobre, i tot al forn, uns 40 minuts a 220 putos graus. EH, VES-HO MIRANT, QUE GUAL EL TEU VA MÉS RÀPID I DESPRÉS…
  7. I a tomar pel cul, el pastís de poma ja està llest.

Ja que t’infles a pastissos, almenys que siguin de fruita, gordo.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu