Fotem un menú afrodisíac

No sé si un menú afrodisíac fa anar més alt, però sí sé que si excitar a algú amb un plat de bledes, és cardat. Per tant, aquí en tens un.

Un menú afordisíac no arreglarà les parides que dius. Controla't.
Un menú afrodisíac no arreglarà les parides que dius. Controla’t.

DE PRIMER

Pasta de la bona amb un pesto collonut

  1. Et sonarà raro, però diuen que les avellanes fan trempar fins i tot als morts. Compra’n. Jo sempre en tenia quatre o cinc sacs a casa -hihihii-
  2. Carda la pasta a bulliri aquelles coses que ja saps.
  3. Prepara un pesto -TE’N VAIG ENSENYAR AL LLIBRE DE RECEPTES, CAGONDÉU!!-, i afegeix-li ametlla picada.
  4. Prepara-ho maco, i no et passis amb les mides, que ben fart no hi ha qui es mogui -ja m’entens-.

DE SEGON

Ostres

  1. HAHAHAHAHA, TU COMPRANT OSTRES, AL PREU QUE VAN, VA HOME! Si té ganes li cardes un altre cullerada de pasta i a tomar pel cul, que això no és el Ritz, què carai.

DE POSTRES

Maduixes amb coses

  1. Les maduixes són tant refotudament bones que les fotis amb lo que les fotis quedaran de collons. Tria: Amb iogurt, amb sucre, amb vi, soles, amb suc de taronja, amb pasta de full, amb nata…Fes-les com et roti. Només recorda que s’han de comprar bones, no de les merdoses aquestes d’invernadero que no tenen gust a res; que s’han de rentar bé, i treure lo verd de sobre, i que deixen coses entre les dent. Ojo a la dignitat, collons.

I així és com es fot, amb un moment, un sopar romàntic. Malgrat tot, no hem dit la clau de tot. El que dóna el punt romàntic de veritat.

EL VI.

  1. Compra un vi de putíssima mare.
  2. I dues ampolles del montón.
  3. Treu l’ampolla bona, i carda el de batalla a la copa. La gent és ignorant, no s’atreviran a dir que un vinatxo car és dolent, i quedaràs com Déu.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu