No tens un puto duro? Fes sopa de ceba!

La sopa de ceba és el Renault Twingo  de les sopes. Quan no hi ha calés per res més un l’accepta, però mai ha estat la primera opció de ningú.

Twitter Tweet Small (5)

  1. Compra cebes. No podràs fotre mai una sopa de ceba si no en tens. Un cop comprades, les talles a juliana, és a dir, fines. I sense restos de dit, a poder ser.
  2. Ara fot un bon taco de mantega en alguna paella que tinguis. Ojo, mantega de barra eh?  o la puta merda de margarina que compres per fer-te els bikinis. A foc lent, va.
  3. Afegeix la ceba, i daura-la mica en mica. Ojo no la cremis, tarugo.
  4. Ara és moment de fotre-hi brou, de tenir-ne; compra vedella bona  dels nostres pagesos! O directament aigua amb alguna pastilla xunga d’Avecrem o similar. Si és lo primer collonut, si és lo següent, doncs què hi farem la vida és molt dura, pitjor seria ser de Ciutadans.
  5. Salpebres, ho deixes coure vint minuts i hi cardes unes lleques de pa torrat a sobre. S’hi posa pa torrat perquè encara sembli un plat més miserable. Si vols hi pots cardar formatge i gratinar-ho, però això voldrà dir que tan pobre no ets, farsant.

Ser pobre és una puta merda, però té una cosa interessant: et torna més ingeniós. Si no tens calés, amb una mica d’imaginació pots arribar a fotre una sopa amb tres putes cebes i mig litro d’aigua. En canvi, si ets un cony de filldepapà, el dia que no et surtin set llagostes i mig quilo de caviar a la nevera no sabràs què polles berenar.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

No tens un puto duro? Fes sopa de ceba!

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.