PUTO BATUT VOMITIU PERÒ SA (II)

Te’n recordes del Popeye, aquell mariner que quan prenia cocaïna espinacs es posava com un toro? Doncs avui t’ensenyaré a parir un batut per l’estil.

batut
Un batut més sa que no el del puto primo de zumosol
  1. Compra un bon manat d’espinacs i renta’l. Però renta’l bé. Ara els transportistes porten les verdures en camions plens de ronya, així que assegura’t de treure tots els virus que deu dur això abans de fer res.
  2. Un cop fet això, agafa un plàtan i fes el que fins i tot els putos ximpanzés han arribat a deduïr: hem de treure la pela, i guardar lo de dintre.
  3. Posa ambdues coses -oh, que culte sóc- a la liquadora, i afegeix-hi un got d’aigua sense clor.
  4. Un cop tingui la textura feta -més o menys aigua-, hi afegeixes un raig de mel, i t’ho prens. Està dolent de collons, però podràs repartir hòsties de quatre en quatre. I això és molt convenient en els dies que vindran!

I així és com els pijos d’avui en dia agafen forçes, liquant fruites i verdures. Que per cert, també et dic que estic segura que cardant una butifarra amb seques a la liquadora i beurent-te el resultat també ha de ser prou energètic -i menys dolent-

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...