Rollets de primavera

No, això no va de fotre la teva baba en la boca d’altres personatges en èpoques primaverals, tros de porc. Això va d’allò en forma de canaló que et demanes quan vas al xino -i no tens un puto duro-.

2930449457_11abc203ba_m

 1. Pot ser que no ho sàpigues, però l’element principal del puto rollo aquest és la col. L’hauràs de picar petita i fotre-la al puto wok aquell de pijo que et vas comprar. Carda’n bastanta. Ah, i una puta pastanaga i un parell de cebes, també.
 2. Si hi vols fotre algo de xixa com bacon o alguna merda d’aquestes ara és el moment. Com si hi vols fotre salsa de soja o alguna altra collonada que t’hagi enxufat el xino de torn. Tu mateix, jo no m’ho fotré pas, així que…
 3. Què? Ja hem acabat les putes verdures? Has tardat prou, collons, que lent. Va, has d’haver comprat fulls d’arròs, que és com paper film però fet d’arròs. Clar, és de xinos, i joder, aquells asiàtics ho fan tot d’arròs.
 4. Embolica el cony de farcit de verdures amb els fulls aquests. A veure, molt no et costarà, és com liar un porro. I PROU QUE EN SAPS D’AIXÒ, DROGADICTE.
 5. Ho fregeixes, i a tomar pel cul, ja està.

  ——————————————————————————————————————–

  Hi ha un proverbi xino que diu: 吴维 豆艾和布 勒 俄非艾耶
  I si tens collons, m’ho negues.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu