Dijous paella

Els putos guiris paguen 20 euros per una puta merda Paellador i jo t’ensenyo a fer-te’n una de bona a casa. Sóc la polla.

Imatge

  1. Daura en una puta paella -l’estri, imbècil- uns quants escamarlans, gambes i llagostins, i en acabat, un parell de putes sípies tallades. Tot això es ven en un puto lloc desconegut per tu anomenat: PEIXATERIA.
  2. Ara, treu els putos crustacis aquests de la puta paella i daura-hi ceba molt petita, al cap d’una estona el cony de pebrots, alguna ceba, un parell de putos alls i tomàquet ratllat.
  3. Torna a cardar la puta sípia a la paella quan tot comenci a estar fet, i carda-hi l’arròs. L’arròs no hi entén de mides. No en tinc ni puta idea de quan en va per cap, jo n’hi cardo un grapat i mig per cap, més algun de regalo. Hi ha gordos que se n’hi carden dos, hi ha mariques que amb un ja fan. Espavila’t a endavinar-ho.
  4. Cobreix-ho tot amb caldo de peix, que com que no saps fer -lerdo-, hauràs de comprar al puto Mercadona. Deixa que bulli mitja hora a foc lent. Si te’l xupa abans, fot-n’hi de nou, amb oju.
  5. Carda-hi els crustacis a sobre -també hi pots cardar musclos i merdes per l’estil- i hauria d’estar en 10 minuts més.

Per prevenir riscos, avisaré que em suda bastant la figa com la feu a València, jo la faig i a tomar pel cul, que ben bona surt. Un altre dia en farem amb conill i coses de la muntanya.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu