Dijous paella

Els putos guiris paguen 20 euros per una puta merda Paellador i jo t’ensenyo a fer-te’n una de bona a casa. Sóc la polla.

Imatge

  1. Daura en una puta paella -l’estri, imbècil- uns quants escamarlans, gambes i llagostins, i en acabat, un parell de putes sípies tallades. Tot això es ven en un puto lloc desconegut per tu anomenat: PEIXATERIA.
  2. Ara, treu els putos crustacis aquests de la puta paella i daura-hi ceba molt petita, al cap d’una estona el cony de pebrots, alguna ceba, un parell de putos alls i tomàquet ratllat.
  3. Torna a cardar la puta sípia a la paella quan tot comenci a estar fet, i carda-hi l’arròs. L’arròs no hi entén de mides. No en tinc ni puta idea de quan en va per cap, jo n’hi cardo un grapat i mig per cap, més algun de regalo. Hi ha gordos que se n’hi carden dos, hi ha mariques que amb un ja fan. Espavila’t a endavinar-ho.
  4. Cobreix-ho tot amb caldo de peix, que com que no saps fer -lerdo-, hauràs de comprar al puto Mercadona. Deixa que bulli mitja hora a foc lent. Si te’l xupa abans, fot-n’hi de nou, amb oju.
  5. Carda-hi els crustacis a sobre -també hi pots cardar musclos i merdes per l’estil- i hauria d’estar en 10 minuts més.

Per prevenir riscos, avisaré que em suda bastant la figa com la feu a València, jo la faig i a tomar pel cul, que ben bona surt. Un altre dia en farem amb conill i coses de la muntanya.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Dijous paella

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.