Fotem castanyes

Olailà la castanyera la castanyera, Olailà la castanyera se’n va al mercat” ens demostra que la molt farsant comprava les castanyes ja fetes i després les revenia, de manera que l’únic que feia era subcontractar a tercers i inflar-ne els preus. LLADRE!

Algunes castanyes porten cucs a dins. Ojo ciudao.
Algunes castanyes porten cucs a dins. Ojo ciudao.
  1. Per evitar que la castanyera farsant continuï cardant-te els calers, una bona opció és ser tu qui es faci les castanyes. Busca un lloc on n’hi hagin, i recull-ne les que puguis. -Una pista, les castanyes no surten dels pins, talòs-.
  2. Ara, un cop a casa, agafa-les una a una, i els fots un tall del cap al cul. Això  és molt important, és perquè no petin. Recordes la cançó del “Marrameu torra-castanyes a la voreta del foc, ja n’hi peta una als morros, ja teniu Marrameu mort“? JODER, MORT! ÉS MORT! ME CAGO EN LA PUTA, QUINA TRAGÈDIA! QUINA MERDA DE VIDA! ELL NOMÉS VOLIA MENJAR UNES CASTANYES HÒSTIA!! I MIRA’L ARA, MORT AL TERRA, AMB EL CAP REBENTAT PER UNA PUTA CASTANYA! Obre-les bé o seràs el següent.
  3. I ara toca la part més cabrona: cardar forats a una paella. No agafis la més cara, agafa’n una de merdosa i li cardes forats amb un taladro o algo -no sé, a mi m’ho feia l’Antònio-. Si no, te’n compres una, consumista dels collons!lesputesreceptesdelaiaia_paella_catanya
  4. Res, les hi cardes dintre i fins que estiguin torrades -NO NEGRES-.

Llavors ja només queda el meravellós espectacle de veure com els putos cucs es destrossen la vetllada al trobar-te’n un a la boca. Bon profit.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fotem castanyes

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.