Collons amb els torrons!

El Nadal ja és aquí. Prepara’t per tirar-te quatre dies menjant com un puto gordo hora sí i hora també. Et fotràs fins el cul de tot, inclús de torrons. I cal saber quins són quins. Apunta.

dissabte-121

El millor que pots fer per estalviar-te feina és comprar-los fets, perquè porten una feinada de Déu. Compra el que més t’agradi, però que sigui del país, joder:

  • El torró de xixona: bo de collons, però amb grans probabilitats de que se’t quedi enganxat entre putos queixals i no te’l treguis en una setmana. Te’l vaig ensenyar a fer. Emmerda a l’igual que enamora.
  • Torró del dur: també molt bo, i el millor per treure quan tens vells a menjar a casa. Els n’hi dones un i com que no tenen collons de mossegar-lo, s’entretenen xupant-lo la resta del tiberi. Així gasten menys.
  • Torró de xocolata: el preferit dels gordos. No té més que això: xocolata. Xocolata per dins, xocolata per fora. Són així, ells.
  • Torró de crema cremada: És bo, estèticament perfecte, i fa país. És el Guardiola dels torrons.
  • Torrons raros d’aquells del Lidl. Desconfia de coses que tinguin 19 consonants al nom.

Parlant de tot… has pensat a treure els pantalons de xandall de l’armari? Recorda que d’aquí 10 dies els texans ja no t’entraran!

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu