Collons amb els torrons!

El Nadal ja és aquí. Prepara’t per tirar-te quatre dies menjant com un puto gordo hora sí i hora també. Et fotràs fins el cul de tot, inclús de torrons. I cal saber quins són quins. Apunta.

dissabte-121

El millor que pots fer per estalviar-te feina és comprar-los fets, perquè porten una feinada de Déu. Compra el que més t’agradi, però que sigui del país, joder:

  • El torró de xixona: bo de collons, però amb grans probabilitats de que se’t quedi enganxat entre putos queixals i no te’l treguis en una setmana. Te’l vaig ensenyar a fer. Emmerda a l’igual que enamora.
  • Torró del dur: també molt bo, i el millor per treure quan tens vells a menjar a casa. Els n’hi dones un i com que no tenen collons de mossegar-lo, s’entretenen xupant-lo la resta del tiberi. Així gasten menys.
  • Torró de xocolata: el preferit dels gordos. No té més que això: xocolata. Xocolata per dins, xocolata per fora. Són així, ells.
  • Torró de crema cremada: És bo, estèticament perfecte, i fa país. És el Guardiola dels torrons.
  • Torrons raros d’aquells del Lidl. Desconfia de coses que tinguin 19 consonants al nom.

Parlant de tot… has pensat a treure els pantalons de xandall de l’armari? Recorda que d’aquí 10 dies els texans ja no t’entraran!

No cardis el camp sense mirar...

En efecte, aquesta botifarra d'ou és d'ou com podria ser de patates

Truita de botifarra d’ou

Recepta de truita botifarra d’ou, si. Perquè la rima és “el dijous llarder botifarra menjaré”, no “el dijous llarder Noodles…

Digues algo, per l'amor de Déu