Fem un remenat d’alls tendres i altres merdes

Si ets tant inepte que no ets capaç de girar bé una truita de patates, et proposo algo més fàcil: un remenat d’alls tendres

Per remenat d'ous, el que es foten al Congrés
Per remenat d’ous, el que es foten al Congrés

 

  1. Començo per lo essencial: un remenat pots fer-lo amb el que surti dels ous això: amb gambes, amb bacallà, amb patates… amb el que et roti. Jo et proposo cebes, gírgoles, espàrrecs i uns putos alls tendres perquè tot això és molt barato i total, per la merda que cobro del retiro, doncs és lo que hi ha, però tu carda’-hi lo que vulguis.
  2. El fet és que el procediment és el de sempre: netejar, pelar… vaja, deixar-ho tot net i pulit.  Que ser una mica fi no costa una puta merda, hòstia.
  3. Ara ho vas cardant els ingredients en algun collons de paella, que es dorin. Els temps de cocció dependran de lo que triís. Guia’t pel sentit comú, i recorda que quan està negre ja és massa tard i cal llençar-ho.
  4. Quan ja vegis que està bé -tingues una mica de vista- doncs li cardes dos o tres ous i remenes. Ves que el nom no vingui d’aquí.
  5. Una mica de sal i julivert, i cap a dintre, que hi ha feina per fer.

Això queda molt bo, i t’estalvia fer el pena de quan li has de donar la volta a la truita i la cagues. És per això que n’hi diuen remenat. Clar que a casa sempre n’hem dit “truita d’apollardat” d’això.

 

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

En efecte, aquesta botifarra d'ou és d'ou com podria ser de patates

Truita de botifarra d’ou

Recepta de truita botifarra d’ou, si. Perquè la rima és “el dijous llarder botifarra menjaré”, no “el dijous llarder Noodles…