L’empedrat és de puta mare

Aquí tens la recepta de l’empedrat. Ets dels que no sap la diferènia entre una esqueixada i un empedrat ? Doncs COP DE SABATILLA

L'empedrat i la Pedrera no té res a veure
L’empedrat i la Pedrera no té res a veure
  1. Per començar, toca cuinar amb bacallà, i ja saps què vol dir això: la collonada aquella de treure-li la sal al trasto. Aigua per Déu i per sa mare, tenir-lo un parell de dies en aigua que vas canviant… bueno, comprat el puto llibre que allà t’explicava com es paria.
  2. Ara toca tallar verdura, així que ojo, anem amb cuidado que de dits no n’hi calen. Tomàquet, ceba i pebrots que no faltin. Fas trossos petits, els hi cardes sal, i cap al puto bol. I allà un bon raig  d’oli del bo.
  3. Ja hi pots fotre a sobre les mongetes, i remenar. Mongetes de pot? ERROR. Mongetes bullides a casa? PERFECTE. Passes de momgetes i hi fots llenties o cigrons? MMMM… bueno, hi ha llocs on ho fan, vale.
  4. Mentre t’emmerdes amb lo altre, podries posar a fer un ou dur. No, no… no pretenguis que t’expliqui com es fa però. Si no saps fer un puto ou dur, simplement agafa els trastos, surt de la cuina, i no hi entris mai més.
  5. I bueno, afegeixes al bol aquell on hi tenies les verdues el puto bacallà, quatre olives negres, l’ou tallat a tires i aquell oli ben parit que hi hem posat, i el teu empedrat estarà llest per fer-te saltar les llàgrimes.

Efectivament: l’esqueixada la va inventar un que no tenia mongetes.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Assortiments "Flaires d'estiu"

Aquests dies pots tastar els nostres assortiments “Flaires d’estiu”, amb sabors i aromes únics que poden per gaudir-ne en qualsevol ocasió.

Tres assortiments complementaris amb un bocí de l’apreciat rebost del Lluçanès, directament a casa.

No badis, que tanquem comandes el dimarts al vespre i les unitats són limitades!

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

L’empedrat és de puta mare

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.