Pastís de carbassó: no tant popular com el de xocolata, però bo igual

A l’estiu els carbassons valen quatre duros, i això fa que a vegades, amb l’emoció, se’n comprin en excés.

Si amb tants al final no saps què cardar-ne, aprèn a fer un pastís de carbassó, abans de fotre-te’ls per on no toca, .

recepta pastís de carbassó
El pastís de carbassó no el saben fer tots els pastissers!
  1. Aprèn a fer el pastís de carbassó en 6 passos. Va!
  2. Carda a sofregir en alguna paella una mica de ceba tallada i un parell d’alls pelats. Al cap d’un rato, hi fots els putos carbassons, també tallats a trossos. Fot-ni quantitat, perquè encara que al principi sembla que n’hi ha molt, redueix i al final et cardes de gana. Deixa-ho per ai, en acabat.
  3. Ara, en algun collons de bol, bats tres o quatre ous -depèn de grossos que els tinguis-, junt amb una bossa de formatge ratllat, sal, i les merdes de sempre que ja saps. Ah, i Maizena. Carda-li un parell de cullerades de Maizena, que pugi una mica, cony.
  4. Afegeix-hi la pasterada d’abans i remena. AMB GANES, JODER.
  5. Unta un motlle que puguis cardar al forn amb mantega -o ho enganxaràs tot i l’hauràs de fotre a mar-, i ho cardes al forn fins que estigui inflat com un puto pavo real. Vigila no et cremis, garrulo.
  6. Si no ho has xamuscat -burro- , ja et podràs fotre el teu pastís de carbassó

Al meu nét sempre li fèiem la putada de dir-li que si venia a menjar amb els avis li faríem un pastís i quan arribava se’n trobava un de verdura. Ahaha, quin gilipolles, quina cara de pena feia. Cada vegada hi queia. Aaaaiii.. puto gordo.

Alerta amb el que fots, un pastís de carbassó pot matar-te!

O casi. Has de mesurar bé la mida de pastís de carbassó que vols perpetrar, ja que com hauràs vist porta ou, i l’ou no és gaire amic d’estar molts dies a la nevera. Així que encara que tinguis temptacions de cuino avui i en menjo tota la setmana, no ho facis -o dóna la benvinguda a l’amic salmonel·la-.

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu