Com fotre musclos a la cervesa

Els musclos a la cervesa són perfectes perquè són fàcils de fer, surten per quatre duros i porten… cervesa. Que ja de per si…

Twitter Tweet Small (33)

  1. Comença per comprar uns bons musclos. No aquelles merdetes que compres de ves a saber on, eh? Uns de macos. Els portes a casa, i els neteges ben bé, que la sorra a la platja molt bé, però a la boca és una puta merda.
  2. Un cop nets els deixes per ai, i et centres en una ceba ben parida. La talles ben fina. Si és petita n’hi pots fotre dues i tot. Tallada, i a la cassola a enrossir.
  3. Un cop sigui mig transparent ja hi pots cardar els putos musclos que has comprat. Fot-li un maneio a la cassola, que quedin ben repartits.
  4. Carda-hi un quinto de cervesa. Tant se’n fot quina marca gastis. Sempre i quan no sigui Mahou. Ni Amstel. Ni Cruzcampo. Ni qualsevol d’aquelles xarnegades que venen allà al costat. Cervesa decent, correcte, de casa. CERVESA.
  5. Ho tapes, i ja veuràs com aquests malparits s’obren sols. Un cop oberts -passats 6-7 minuts, si fa no fot-, ja estarà.
  6. Ho serveixes amb un toc d’oli i una mica de sal gorda d’aquella, i cap a dins. DE-PUTA-MARE.

Els musclos a la cervesa no són l’única cosa que s’obren al contacte amb la birra. Quina vergonya de gent, tu.

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia