Cuina com un bon gabacho: fes crêpes

Putos gabatxos, he tardat una hora a saber com polles es feia la ê aquesta!

Crêpes. Quin nom de merda!
Crêpes. Quin nom de merda!
  1. Cardar la massa de les crëpes crepes  crêpes -hòstia putaaaaaaa!!- és molt fàcil. Has de cardar en un bol 4 ous, mig litre de llet -res de merdes de règim, llet normal-, 300 grams de farina i algo de sal. Perquè et dic les mides avui? Per dos motius: perquè em surt de la patata i perquè això no admet invents dels teus.
  2. Carda-li energia al collons de túrmix. Per favor, no deixis grumolls. Prova de fer algo bé, un cop a la vida.
  3. Ara, escalfa un cony de paella grossa al puto límit. Ben calenteta. Hi cardes un petit -PETIT- raig d’oli -pues ara diuen que també pot ser amb mantega. PUES VALE, PUES AMB MANTEGA- i ZIP: esparceixes la pasta que has parit, amb compte. Has de fer el collons de rodoneta de torn. No la cardis gaire gruixuda o merda.
    lesputesreceptesdelaiaia_crepes
  4. Això només vol un minut per banda. OJU QUAN LES GIRIS, perquè ho hauràs de cardar amb els dits i et cremes en menos que canta un gall.
  5. Per cert, la primera, per alguna tradició d’aquella gent, es tira. Bueno, no és tradició, és que queda feta una puta merda. Però només tens excusa en la primera. A partir d’aquesta ja és un problema de la teva capacitat intel·lectual.
  6. Ara ja la pots rellenar del que et surti dels pebrots. Carda-hi sucre, Nocilla, dolç de llet… alguna cosa de gordaco de les que et van. I llestos.

Ui sí, la nouvelle cuisine. Fotre unaputa mierda de pasta a la paella i cardar-hi coses a sobre. BAH, PAPANATES.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu