Coses a l’andalusa

Et poso “coses” a l’andalusa perquè tant s’en fot que sigui calamars, xipirons, rabas, o saltamontes: sempre es foten igual.

Twitter Tweet Small12

  1. Com sempre que t’explico un cony de recepta marítima, hauràs de començar per deixar ben net el que sigui que et vas a cuinar. Perquè hi ha gent que van a la peixateria i ho remenen tot amb els putos greps plen de a saber què. Hi ha gent molt porca al món.
  2. Un cop net i assecat, passa-ho per Maizena. També hi podries cardar farina normal, però queda una mica fastigoset, així que CARDA-HI MAIZENA COLLONS, SEMPRE INTENTANT INNOVAR QUAN NO TOCA. Maizena! No, no em paguen per fer-ne publicitat, però si hi va bé, pues es diu i punto.
  3. Fregeix amb oli abundant. Sé que normalment freuitilitzes l’oli tres-centes putes vegades, però per favor, no siguis tant pòtol de fer servir el mateix en el què fa 15 dies et vas fotre uns ous ferrats. Com a mínim compra’t dos pots diferents per diferenciar els gustos!
  4. I OJO NO ET CREMIS!
  5. Ho deixes escórres en paper gordo d’aquell i ja està. Bé, sí , hi fots algun tros de llimona o allioli per millorar-ho, però en sí això és tot.

Si ho combines les coses a l’andalusaamb un gaspatxo de puta mare i cada cop que una Verge passi pel carrer et cardes a plorar, podràs sentir-te com un 100% typical andalús.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu