Coses a l’andalusa

Et poso “coses” a l’andalusa perquè tant s’en fot que sigui calamars, xipirons, rabas, o saltamontes: sempre es foten igual.

Twitter Tweet Small12

  1. Com sempre que t’explico un cony de recepta marítima, hauràs de començar per deixar ben net el que sigui que et vas a cuinar. Perquè hi ha gent que van a la peixateria i ho remenen tot amb els putos greps plen de a saber què. Hi ha gent molt porca al món.
  2. Un cop net i assecat, passa-ho per Maizena. També hi podries cardar farina normal, però queda una mica fastigoset, així que CARDA-HI MAIZENA COLLONS, SEMPRE INTENTANT INNOVAR QUAN NO TOCA. Maizena! No, no em paguen per fer-ne publicitat, però si hi va bé, pues es diu i punto.
  3. Fregeix amb oli abundant. Sé que normalment freuitilitzes l’oli tres-centes putes vegades, però per favor, no siguis tant pòtol de fer servir el mateix en el què fa 15 dies et vas fotre uns ous ferrats. Com a mínim compra’t dos pots diferents per diferenciar els gustos!
  4. I OJO NO ET CREMIS!
  5. Ho deixes escórres en paper gordo d’aquell i ja està. Bé, sí , hi fots algun tros de llimona o allioli per millorar-ho, però en sí això és tot.

Si ho combines les coses a l’andalusaamb un gaspatxo de puta mare i cada cop que una Verge passi pel carrer et cardes a plorar, podràs sentir-te com un 100% typical andalús.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Coses a l’andalusa

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.