Les sardines en escabetx són collonudes!

Que fer sardines en escabetx et sembla difícil? Però si és més difícil escriure correctament la paraula escabetx que no pas l’escabetxar en sí.

Twitter Tweet Small (6)

  1. Per fer sardines en escabetx calen sardines. Si no en tens també ho pots fer amb musclos, o amb lo que vulguis -no, Phoskitos no!-, però si no hi poses sardines, llavors no vagis dient que has fet sardines en escabetx o et prendran per imbècil.
  2. Un cop hagis comprat els bitxos aquests hauràs de treure’ls-hi el cap, les espines, els budells i totes aquelles coses que carden tant puto fàstic. La veritat és que abans a les peixateries t’ho feien, però ai fill, es veu que avui dia ens carda tot mandra i et diuen que t’ho fotis tu. La mare que els ha parit, com en saben de viure, no sé pas on anirem a parar, després us queixeu, una guerra hauríeu d’haver passat, ectètera.
  3. Un cop netes, fregeix les sardines. Això no té secret ni per algú com tu -crec-.  Però pensa a enfarinar-les abans, gamarús.
  4. Amb l’oli sobrant -hauria de ser molt-, i un altre bon xorro -la puta paella fins dalt-, hi escalfes un bon tiro de vinagre. OJO EL DÉU QUE ET VA PARIR NO CREMIS LA PUTA CUINA QUE AGAFARÀ FLAMA. AMB CUIDADO. Recorda per si un cas que el número 112 et porta el bombers a casa. 
  5. Les sardines, que les hauries d’haver cardat en una puta safata de terrissa amb llorer, romaní, farigola, i altres herbes seques -NO, LA MARIA NO, PESAT-, s’hauran de cobrir amb l’oli que has parit. S’hi ha d’estar menys de cinc minuts, així que al loro.
  6. Deixa reposar un parell de dies i t’ho fots. Si no sabies que necessitava dos dies de repòs i les estaves preparant per avui dinar, ja sabràs que un primer ha de llegir les coses fins al final, barrut.

Vés a llençar la basura cagant llet un cop hagis tret les putes tripes als bitxos aquests perquè mecagoenDéu, carden una bravada que tira d’esquenes. Que casa teva cardi pudor no és novetat, però aquí estem parlant d’un nivell premium.

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu