Braç de gitano patata

El braç de gitano de patata és un d’aquestes receptes que quan comença a fer bo entra de puta mare

Fotre un braç de gitano de patata és bona idea, perquè està bo, és fresquet, i no costa gaires calés, amb el que deixa pasta per invertir en cerveses a la platja

braç de patata
El braç de gitano de patata té un nom lamentable
 1. El primer pas per a fer el braç de gitano de patata és pelar patates. És un començament avorrit, però és un començament com un altre. FEs-ne 4 o 5, depenent de la mida.
 2. Després d’haver-ho fet les fots a bullir. Un quart ben bo és el que tarden a fer-se toves.
 3. En aquest punt és quan veuràs que més et val que les deixis estovar, perquè cal aixafar-les amb una forquilla, que és algo que toca molt els ous de fer. Qui diu forquilla diu cullerot, no sé.
 4. Acte seguit, afegeixes un parell de bones cullerades de maionesa a la barreja aquesta. Seria bonic pensar que te la faràs casolana, però millor la compris, no sigui que acabem tots a l’hospital. A la botiga en tinc, vine a buscar-ne, si cal.

  És l’hora de probablement, l’únic distret de la recepta de braç de gitano de patata: muntar-lo

 5. En aquest moment has de estendre la pastarada ben pla sobre un collons de paper de forn, o de drap o de lo que polles vulguis, mentre no sigui la tovallola de secar-s’hi les pilotes.
 6. Busca algun cony de bol, va. Que cal posar una altra cullerada de maionesa, però ara amba llauna de tonyina com aliada. Ho barreges, i ho poses sobre la pastarada que has estès, amb gràcia, si t’en queda.
 7. Seguim: bull dos ous, talla’t a trossets i hi esparceixes. Com pots comprovar, la dificultat està a prova del teu nivel intel·lectual.
 8. Finalment enrotlla el braç de gitano de patata, ben premsat. Com una cigalota ben gran, i la recobreixes amb més maionesa.
 9. No t’oblidis per acabar de fer una bona decoració amb olives, pebrot escalivat, cherrys, o si ve el Casado a sopar, caniques.

El braç de gitano de patata és el típic puto plat que els quillos s’emporten a la platja. Ja saps què has de fer si vols fer-me enfadar.

 

 

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu