Braç de gitano de patata

Un altra d’aquestes merdes que quan s’acosten les bones èpoques entren de puta mare

dissabte 5165

  1. Pela unes putes patates i carda-les a bullir. Quan estigui toves, les aixafes amb un cony de forquilla o qualsevol collonada que tinguis per casa.
  2. Ara carda-hi maionesa. No estaria de més que te la féssis tu, però encara la tallaràs o pitjor encara, acabaràs agafant salmonela. Res, res, compra-la -Verge santa, quin patir de gent…-. Continua aixafant.
  3. Ara, ho estens ben pla sobre un collons de paper de forn, o de drap o de lo que polles vulguis. Et deixo escollir, només et demano que si agafes un drap, que almenys no sigui el que fas servir per aixugar-t’hi els greps, guarro.
  4. Fes en algun cony de bol una barreja de maionesa amb tonyina de llauna, i l’hi fots a sobre del mantell de patata que hem fet. Va, esforçat’-hi, fes-ho amb una mica de gust.
  5. Carda a bullir un parell d’ous, talla’ls a trossets i els fots per sobre també. Com pots comprovar, la dificultat està a prova del teu nivel intel·lectual.
  6. Enrotlla el trasto aquest, ben premsat. Fent-ne una espècies de cigalota gran. La recobreixes amb més maionesa, i ho decores com et surti de les pilotes. Amb olives, pebrots escalivat, tomàquets petits… Amb lo que vulguis. Només t’agraïria que fos comestible.

Aquest és el típic puto plat que els quillos s’emporten a la platja. PRACTICA.

 

 

 

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia