Braç de gitano patata

El braç de gitano de patata és un d’aquestes receptes que quan comença a fer bo entra de puta mare

Fotre un braç de gitano de patata és bona idea, perquè està bo, és fresquet, i no costa gaires calés, amb el que deixa pasta per invertir en cerveses a la platja

braç de patata
El braç de gitano de patata té un nom lamentable
 1. El primer pas per a fer el braç de gitano de patata és pelar patates. És un començament avorrit, però és un començament com un altre. FEs-ne 4 o 5, depenent de la mida.
 2. Després d’haver-ho fet les fots a bullir. Un quart ben bo és el que tarden a fer-se toves.
 3. En aquest punt és quan veuràs que més et val que les deixis estovar, perquè cal aixafar-les amb una forquilla, que és algo que toca molt els ous de fer. Qui diu forquilla diu cullerot, no sé.
 4. Acte seguit, afegeixes un parell de bones cullerades de maionesa a la barreja aquesta. Seria bonic pensar que te la faràs casolana, però millor la compris, no sigui que acabem tots a l’hospital. A la botiga en tinc, vine a buscar-ne, si cal.

  És l’hora de probablement, l’únic distret de la recepta de braç de gitano de patata: muntar-lo

 5. En aquest moment has de estendre la pastarada ben pla sobre un collons de paper de forn, o de drap o de lo que polles vulguis, mentre no sigui la tovallola de secar-s’hi les pilotes.
 6. Busca algun cony de bol, va. Que cal posar una altra cullerada de maionesa, però ara amba llauna de tonyina com aliada. Ho barreges, i ho poses sobre la pastarada que has estès, amb gràcia, si t’en queda.
 7. Seguim: bull dos ous, talla’t a trossets i hi esparceixes. Com pots comprovar, la dificultat està a prova del teu nivel intel·lectual.
 8. Finalment enrotlla el braç de gitano de patata, ben premsat. Com una cigalota ben gran, i la recobreixes amb més maionesa.
 9. No t’oblidis per acabar de fer una bona decoració amb olives, pebrot escalivat, cherrys, o si ve el Casado a sopar, caniques.

El braç de gitano de patata és el típic puto plat que els quillos s’emporten a la platja. Ja saps què has de fer si vols fer-me enfadar.

 

 

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Braç de gitano patata

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.