Llàgrimes greixoses cauen cara avall: fem xurros

El puto esmorzar clàssic de cada Cap any també te’l pots tu cardar tu a casa, sense haver de moure’t amb tot el petarràs que portes a sobre -quina pena, mare meva-.

lesputesreceptesdelaiaia_xurros
Primer propòsit de Cap d’any: engreixar les cartutxeres!
  1. Carda a bullir en un recipient -que sigui gran, collons-, mig litro d’aigua amb un sobre de Royal -lo de dintre, s’entén-, sal i oli. Remena bé i escalfa millor.
  2. Ara treus el puto cassó o lo que polles hagis fet servir del foc, i m’hi cardes mig quilo de farina a dintre de la pasterada aquesta. Oju no t’equivoquis.
  3. Remena com si fós la última cosa que cardaràs al món, fent una pasta espessa. Els putos xurros casi estàn acabats, així que carda oli a fregir. Del barato, del de fer patates.
  4. I ara, ALERTA. Hauries d’anar al xino a comprar una xurrera. Fa una forma una extranya, però si no ho compres, al fregir els putos xurros igual te’n peta un a la cara, i no ho volem. S’ha d’anar amb molt cuidado, eh?
  5. Rellenala màquina, fes xurros i fregeix-los fins que estiguin daurats.
  6. Carda’ls sucre a sobre i si vols, súca’ls amb xocolata, que ja no ve d’aquí.

Quan tinguis la xurrera, la podràs incloure en aquella col·lecció de merdes que guardes a la cuina perquè un dia vas tenir un antojo: la baterdora de barillas, la iogurtera, els motllos de pastisseria

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu