Els putos panellets de pinyons

Encara que anessis a totes les manifestacions de l’11s, fossis membre de l’ANC des del primer dia, i la Carme Forcadell et fes Me Gusta a totes les putes fotos de l’Instagram; si no t’agraden els putos panellets aquests no ets un català 100% halal.

Els panellets de pinyons, si no els cardes al forn, són una puta merda
Els panellets de pinyons, si no els cardes al forn, són una puta merda
  1. Carda a bullir un parell de patates, així, amb pell i tot, a lo pòtol. Quan s’hagin bullit ja les pelaràs, però de moment carda-les així. ARA, COMPTE, NETEJA-LES ABANS, CATXO DE PORC.
    *Ara: que ets un puto vago i no vols fer tot el procediment? pues et compres el massapà ja fet. Allà la teva consciència.
  2. Fes una pasterada amb la patata bullida, amb algo més de mig quilo d’ ametlla en pols, amb l’hòstia de sucre i amb un parell d’ous. -Per ous els que calen per barrejar aquest potipoti-.
  3. Fes boles amb la pasta -no vulguis ser creatiu, aquests panellets són rodons de tota la puta vida, i tu els faràs igual-, i, després de pintar-ho amb ou, enganxa-hi els putos pinyons. Valen un colló de mico, així que si ets pobre, REPARTEIX-LOS BÉ, o l’últim només en portarà un parell.
  4. Carda’ls al forn 10 minuts a 200º, i els guardes per ai, que reposin, almenys un dia. AH, OJU NO ELS CREMIS, CAPULLO.

De panellets n’hi ha molts tipus, però aquest és el millor, així que si tens gent a casa treu abans els de coco perquè s’atipin una mica o els fills de puta no te’ls deixaran ni olorar.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu