Les albergínies farcides són la polla

Tal i com diuen que Noé va salvar d’una inundació a tots els putos animals del món fotent-los en una barca de fusta, avui tu aprendràs a emocionar als comensals cardant ingredients en una barqueta feta amb albergínies

QUE NO ÉS UN PEPINO MORAT, COLLONS, QUE SÓN ALBERGÍNIES!
QUE NO ÉS UN PEPINO MORAT, COLLONS, QUE SÓN ALBERGÍNIES!
  1. Compra albergínies. Són en aquella zona desconeguda per tu: la verduleria. Les rents, els hi treus la merda verda aquella de sobre, les obres, i a la planxa.
  2. Ara, les has de buidar. Sí, amb una cullera, tant me carda. I no tiris lo de dintre, que ens fa falta. Ho cardes tot en alguna banda, i anem a per la segona part.
  3. Toca parir un sofregit amb ceba, les merdes aquestes que has tret de dintre, tomàquet… i el que et surti dels pebrots de posar-hi. Xup-xup i mica en mica, que no hi ha pressa, cagondena.
  4. Bé? Sal i tal, tot correcte? Va, carda-hi carn picada, i si vols quatre bolets. Sí, sembla que estiguis fotent la salsa dels macarrons casi, correcte.
  5. Un toc de llet, una mica de pa rallat o algo per l’estil.. i remenar. Total, que has de cardar una salsa que foti bona olor, i que tingui una textura que cardi goig.
  6. Ara ja t’ho imagines, oi? Ho fots a la barqueta que t’havia sobrat de bo principi -L’ALBERGÍNIA, JODER!-, una mica de formatge, i a gratinar.

Sembla més difícil del que realment és. De fet, el més complicat és treure la polpa de l’albergínia sense carregar-se la barca. Però bé, suposo que deu un cas d’allò anomenat ‘selecció natural’.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu