Les albergínies farcides són la polla

Tal i com diuen que Noé va salvar d’una inundació a tots els putos animals del món fotent-los en una barca de fusta, avui tu aprendràs a emocionar als comensals cardant ingredients en una barqueta feta amb albergínies

QUE NO ÉS UN PEPINO MORAT, COLLONS, QUE SÓN ALBERGÍNIES!
QUE NO ÉS UN PEPINO MORAT, COLLONS, QUE SÓN ALBERGÍNIES!
  1. Compra albergínies. Són en aquella zona desconeguda per tu: la verduleria. Les rents, els hi treus la merda verda aquella de sobre, les obres, i a la planxa.
  2. Ara, les has de buidar. Sí, amb una cullera, tant me carda. I no tiris lo de dintre, que ens fa falta. Ho cardes tot en alguna banda, i anem a per la segona part.
  3. Toca parir un sofregit amb ceba, les merdes aquestes que has tret de dintre, tomàquet… i el que et surti dels pebrots de posar-hi. Xup-xup i mica en mica, que no hi ha pressa, cagondena.
  4. Bé? Sal i tal, tot correcte? Va, carda-hi carn picada, i si vols quatre bolets. Sí, sembla que estiguis fotent la salsa dels macarrons casi, correcte.
  5. Un toc de llet, una mica de pa rallat o algo per l’estil.. i remenar. Total, que has de cardar una salsa que foti bona olor, i que tingui una textura que cardi goig.
  6. Ara ja t’ho imagines, oi? Ho fots a la barqueta que t’havia sobrat de bo principi -L’ALBERGÍNIA, JODER!-, una mica de formatge, i a gratinar.

Sembla més difícil del que realment és. De fet, el més complicat és treure la polpa de l’albergínia sense carregar-se la barca. Però bé, suposo que deu un cas d’allò anomenat ‘selecció natural’.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Les albergínies farcides són la polla

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.