Putes empanades de tonyina

Les empanades de tonyina congelades no valen una puta merda, però fetes així, pues bueno, encara són prou bones.

Putes empanades de tonyina
Putes empanades de tonyina. Més fàcils del que semblen
  1. Ves a la botiga de sota casa teu i ompra la puta massa de les oblees aquella que venen feta, que total, tampoc sabràs fer-la i explicar-ho ara es faria molt llarg. Si sotra casa no en tenen en suposo que en trobaràs a la La Sirena o als putos llocs aquests modernets de pasta fresca d’avui en dia.
  2. Un cop ho tinguis, fots a bullir un parell d’ous. Els teus no, a poder ser.
  3. En un collons de bol, hi cardes un parell de pebrots al piquillo picats, un cony de ceba que hauràs d’haver daurat ben picada, i un cop els ous siguin ben dusos, pues també els hi cardes allà, tallats.
  4. Afegeix-hi una puta llauna de tonyina, tomàquet de pot, sal i pebre, i la resta de merdes de sempre. I remena. REMENA COM SI A LA VIDA NO HI HAGUÉS RES MILLOR A FOTRE QUE DONAR VOLTES AMB UN PAL.
  5. Fot la merderada aquesta al mig de les putes oblees i tanca-les amb la forquilla. Bueno, les tanques amb les mans i aixafes les puntes amb una forquilla, tampoc vulguis ara complicar-te la vida. Per cert, puto grodo, posa’n poca quantitat o et sortirà pels costats i et quedaran com el puto cul.
  6. Carda-les a fregir en una paella amb oli calent com els callos de Satanàs, i ala, ja estan llestes per menjar.
  7. HAHAHA t’has cremat? Volia dir que un cop es refredin ja estan llestes per menjar. 

Ara, que per empanat tu.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu