Avui: Tortellinis amb formatges

El teu coeficient mental és equiparable al d’un votant del Partit Popular? TRANQUIL! TU TAMBÉ POTS PARIR BONES RECEPTES!!

dissabte 151

  1. Has de comprar tortellinis, que és aquella cosa rodona que semblen mini croissants. No lo pla, lo pla són raviolis, em sembla. Que si fa no fot eh? Però vaja, que tot i tenir el mateix puto gust, s’hi diem que cardem una cosa, doncs comprem la que toca.
  2. Bull-ho segons posi al paquet, que per algo ho posen, joder. Ah, i carda-hi sal o algo, cony,que et queda tot més soso que la hòstia.
  3. Ara, mentre es va fent i ho escorres i tal, parim la salsa. Cardes un puto pot d’aquells petits de crema de llet, i hi fots a fondre uns trossos de formatge ben parit. Aquí ve la matemàtica: SI N’HI FOTS DE TRES TIPUS = ALS 3 FORMATGES. SI N’HI FOTS DE CINC TIPUS = ALS 5. I així successivament, fins que et descomptis. -En aquest moment també hi queden bé quatre trossos de beicon-.
  4. Ho barreges, l’hi fots una mica de nou moscada, julivert, formatge de gratinar o alguna merda de les que et corrin per la cuina; li cardes un cop de forn, i a jalar.

Que  mira, que tu em demanes si prefereixo això o una brandada de bacallà, i bueno, pues els tortellinis se’ls fot ta mare, però bueno, que bons, ho estan.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu