Avui: Tortellinis amb formatges

El teu coeficient mental és equiparable al d’un votant del Partit Popular? TRANQUIL! TU TAMBÉ POTS PARIR BONES RECEPTES!!

dissabte 151

  1. Has de comprar tortellinis, que és aquella cosa rodona que semblen mini croissants. No lo pla, lo pla són raviolis, em sembla. Que si fa no fot eh? Però vaja, que tot i tenir el mateix puto gust, s’hi diem que cardem una cosa, doncs comprem la que toca.
  2. Bull-ho segons posi al paquet, que per algo ho posen, joder. Ah, i carda-hi sal o algo, cony,que et queda tot més soso que la hòstia.
  3. Ara, mentre es va fent i ho escorres i tal, parim la salsa. Cardes un puto pot d’aquells petits de crema de llet, i hi fots a fondre uns trossos de formatge ben parit. Aquí ve la matemàtica: SI N’HI FOTS DE TRES TIPUS = ALS 3 FORMATGES. SI N’HI FOTS DE CINC TIPUS = ALS 5. I així successivament, fins que et descomptis. -En aquest moment també hi queden bé quatre trossos de beicon-.
  4. Ho barreges, l’hi fots una mica de nou moscada, julivert, formatge de gratinar o alguna merda de les que et corrin per la cuina; li cardes un cop de forn, i a jalar.

Que  mira, que tu em demanes si prefereixo això o una brandada de bacallà, i bueno, pues els tortellinis se’ls fot ta mare, però bueno, que bons, ho estan.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Avui: Tortellinis amb formatges

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.