Com fotre pa

A dia d’avui es pot trobar algun succedani de barra de pa per menys de 50 cèntims. Abans, per 20 duros, tenies un pa de puta mare. Envia el sistema a prendre pel cul, fes-te’l tu a casa… que no t’enredin més, collons.

lesputesreceptesdelaiaia_pa

  1. Tamisa mig quilo de farina i un puto polsim de sal en un bol. VÉS AMB COMPTE ME CAGO EN DÉU AMB LA SAL PERQUÈ SI ET PASSES ET QUEDARÀ SALAT COM ELS COLLONS D’UN MERO. 6/8 grams, no pas més. Cuidadín.
  2. Fes un volcà amb la barreja, i li cardes 10 grams de llevat de forner, i 300 ml d’aigua. Barreja la cosa aquesta fins a fotre’n una pasta enganxosa.
  3. Enfarina el puto taulell, i passa la cosa aquesta fins que no sigui tant enganxós. Fes-ne una puta bola, o la forma que et roti.
  4. La cardes en el cony de bol d’abans, i ho tapes amb un drap. En un parell d’hores, haurà doblat el seu volum.
  5. Torna a repetir la operació. Torna a deixar-ho una hora. Aprofita per netejar la cuina, guarro.
  6. Ho cardes al forn a temperatura mig/alta durant uns tres quarts -hi ha qui hi carda un bol d’aigua uns 10 minuts per donar-hi humitat, no sé, jo no-. No em toquis els ous amb els temps i aquestes coses, que les coses depenen del forn de cadascú. Carda-hi ull.

El pa no surt mai bé la primera vegada. Si la cagues, torna-ho a intentar. Si et tornes a equivocar, prova-ho de nou. Si encara no et surt bé, no et rendeixis i continua insistint. I bueno, i si a partir del quart no l’has fet bé igual el millor serà admetre que ets una mica lerdo i tornar a comprar-lo al BonPreu.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu