Calçots: com fotre’n la salsa

S’acosta l’època d’emmerdar-se amb salsa de calçots. Què? Preparat per quear com un puto guarro al les xarxes socials?

La salsa de calçots s'ha de saber fer bé
La salsa de calçots s’ha de saber fer bé
  1. Compra una nyora i carda-la en remull durant tota una puta nit. L’endemà veuràs que carda un aspecte raro. Saps aquelles pintes que fots després de passar tres hores a Caldea? Que quedes així com una puta salsitxa rebullida? Doncs més o menys el mateix.
  2. Un cop això s’hagi fet, toca escalivar tomàquets i alls. Ja saps com va allò de les escalivades: forn, oli, peles per treure… va, no em facis enrotllar, que tinc feina.
  3. Allò es va fent sol, així que tornem a la nyora: amb una cullera, buides tot l’interior, i ho fots en un collons de morter. Amb unes quantes ametlles i una mica de pa ressec. Pensa que això ho fan a Valls, i allà és molt típic que se’ls assequi el pa -es distreuen tot fent castells, i es clar, se’ls asseca-.
  4. Xiquixiquixiqui, pica-ho. Amb gràcia i amb estima.
  5. Peles els tomàquets, els alls i tota la collonada que havies escalivat, i ho afegeixes al morter. I es clar, tornes a matxucar.
  6. Si? Pastarada feta? Doncs cap al minipimer.
  7. SI MIRA! Ja ho sé que quina merda haver-te destrossat el braç aquí amb el morter per ara tirar de minipimer, però a mi què m’expliques collons, es fa així, tu!! Són raros, vale, però també se’ls ha d’estimar als de Tarragona, joder!
  8. PFFFFFFFFFFFFFFFFFPFPFPFPFPFPPFPFPFPPFPFP el fas anar tot buscant la textura. És important anar-hi afegint oli de mica en mica, fins a trobar la textura.
  9. Un cop llest, estarà ideal per servir amb calçots. Però això t’ho explico un altre dia. Que ara em carda pal.

Hi ha gent que es menja els caçots amb romesco i no els tanquen a la presó ni res. Puta merda de vida.

No cardis el camp sense mirar...

Coses al pesto

Coses al pesto

N’estàs fins els pebrots de menjar-te la pasta amb tomàquet? No somiquis més, que t’ensenyo a fotre pesto! Agafa aquell…

Digues algo, per l'amor de Déu