Sopa de peix amb rostes: casi de ric

Fotre’s una bona sopa de peix amb rostes és el més similar que un puto desgraciat pot estar de catar una peixetada com les que es carda la gent de calés.

O sigui, és sopar restos, però restos bons.

Sopa de peix amb rostes: casi de ric

Com es fot la sopa de peix amb rostes:

El més important a l’hora de fer una sopa de peix és ser conscient de que qui pot menjar llamàntol per sopar, no se’n carda una sopa.

Un cop sàpigues això, només queda seguir els següents passos, que vénen ser:

  1. Comprar peix i marisc. Quin? Me la porta fluixa, però si pretens fer una sopa imagino que tampoc aniràs a comprar gambones del dos, que diuen els castellans. No sé, compra alguna cua de rap, alguna gamba congelada, algun peixot que corri per allà el mostrador. No sé, collons, demana-li a la peixatera què té aquell dia, que això va segons lo que pesquen, hòstia. Diga-li que fas sopa, i et vendrà el que li sembli -com sempre, vaja-.
  2. Veuràs que, si és bona persona, te’l netejarà. Et cardarà caps i espines en una bossa. No és per anar a la orgànica, és per anar a una cassola amb un bon oli amb denominació d’orígen, ja que t’hi poses.
  3. És rar, però es começa per aquí, la recepta de sopa de peix, tu, per fotre-hi clofa. Peles de gamba, closques de cranc, ungles dels peus -NO!!-en sèrio, lo que tinguis així en plan merdós, va aquí.
  4. Au, a sofregir.
  5.  5 minuts rossejant en oli d’oliva, una mica de safrà -demana un crèdit!-, i ara dos tomàquets rallats al damunt vindria a ser el que toca per al punt tres.
  6. Carda-hi pebre i deixa-hi reduïr una copa de vi blanc d’aquell que compres al pakistanès de sota casa, el que beh, no és dolent però amb els anys et farà sorra als ronyons.
  7. Un cop hagi reduït afegeix-hi litre i mig o dos d’aigua, i a caure vint minuts.

Va, que ja casi ho tens. Ara toca polir-ho, cagumdeu. No són gaire passos en realitat, però si no ho faig per blocs l’informàtic em tallarà els ous.

Segona part de la recepta

  1. Puc dir que treguis el xino de l’armari de la cuina sense haver de fer la broma fàcil, oi? Vinga, passa tot aquest MEJUNJE pel colador aquest de forats enanos no essent tant retardat com per tirar el caldo, que és lo que volem!! -Segur que no series el primer que guarda les clofes i carda el caldo pica en avall-.
  2. Fot el caldo al foc novament, carda-hi el rap, gambes pelades, llobarro, calamars, o en resum, el que t’hagi enxufat la peixatera, i cou durant set o vuit minuts.
  3. Ja només quedarà afegir quatre rostes de pa, i cardar-t’ho.

Aviam, ojo, abans que saltin els llestos: que està bo, eh?

Conclusió de la recepta

Ara, qui collons es vol cardar una sopa de peix quan es pot cardar les gambes a la catalana, saps?

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Sopa de peix amb rostes: casi de ric

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.