Puto conill amb bolets

Al meu Antònio li encantava menjar conill. Si a més es tractava de conill amb bolets, ni t’explico.

Twitter Tweet Small (38)

  1. Agafa el puto conill, salpebra’l i carda’l en una cassola d’aquelles ben parides junt amb llorer, pastanaga, unes putes cebes, farigola i algun all.
  2. Passats 20 minuts, carda-hi tomàquet triturat -ojalà algun dia te’l féssis tu mateix, joder, quina pena tot-, i una mica de vi – si encara te’n queda del cap de setmana, borratxo-.
  3. Un cop reduït, treu el conill i passa el sofregit dels pebrots aquell pel puto xino. Oju no em siguis tant burro d’intentar fer-lo amb la puta farigola i el llorer a dintre, tarugo, treu-ho abans o et costarà la hòstia.
  4. Salteja els bolets en algun altre collons de paella -AMB UNA MICA DE GRÀCIA, POSA-HI UNA MICA D’IL·LUSIÓ PER VARIAR-. Afegeix-ho a la primera cassola perquè cogui al costat del conill i de la crema que acabes de parir. En uns 15 putos minuts hauries de tenir un conill amb bolets de llepar-se’n els dits. Els teus, i els del veí i tot. .

Hi ha gent que no menja conill perquè són animals bufons. Ojo, no parlo dels vegetarians eh? Parlo de gent que et pot cascar quatre quilos de vedella a la setmana, però diuen no a un conill amb bolets perquè pobrets són tant monooos. Me cago en Déu, i després diuen que l’important és a l’interior. Pobres vaques.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

En efecte, aquesta botifarra d'ou és d'ou com podria ser de patates

Truita de botifarra d’ou

Recepta de truita botifarra d’ou, si. Perquè la rima és “el dijous llarder botifarra menjaré”, no “el dijous llarder Noodles…

Assortiments "Flaires d'estiu"

Aquests dies pots tastar els nostres assortiments “Flaires d’estiu”, amb sabors i aromes únics que poden per gaudir-ne en qualsevol ocasió.

Tres assortiments complementaris amb un bocí de l’apreciat rebost del Lluçanès, directament a casa.

No badis, que tanquem comandes el dimarts al vespre i les unitats són limitades!

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Puto conill amb bolets

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.