Com cardar un cafè irlandès collonut

Hi ha moltes maneres de ser un borratxo. Des de fotre’s els cartons de Don Simón de tres en tres, fins a buscar qualsevol excusa per cardar alcohol a les coses que ja són bones de per si. Com en aquest cas, en el cafè.

Gaudeix tu també del cafè preferit dels borratxos! El cafè irlandès!!
Gaudeix tu també del cafè preferit dels borratxos! El cafè irlandès!!
  1. Comença per cardar sucre en un d’aquells gots llargs tant cutres de tubo. Sí, dels de bar Pepe de tota la puta vida. Carda-hi, no sé, lo que serien dos o tres sobres.
  2. Ara toca escalfar Whisky. Aviam, encara que siguis una mica Duran Lleida, no em vinguis amb collonades de marques cares, no em siguis gamarús. Hi cardes un whisky normal, que el món no està com per anar tirant els calers, per molts que en tinguis.
  3. Un cop sigui ben calent, l’has de barrejar amb el sucre del got aquell. Remena’l amb una mica de ganes, joder, posa-hi una mica d’esma.
  4. Temps pel cafè. Suposo que te’l faràs amb la puta Nespresso aquella que et van portar els Reis, oi?
  5. Tornem al got. CULLERETA EN MÀ PERQUÈ NO ES BARREGIN ELS COLORS, afegeixes el cafè a la mescla. PERÒ AMB CUIDADO. Com si fossis una persona delicada. Això necessita més atenció que un collons d’operació d’amígdales, mica en mica. No corris. Qui no corre arriba més lluny.
  6. Veus els dos nivells? No? PUES ÉS PERQUÈ HO HAS PARIT MALAMENT!! TORNA A COMENÇAR IMBÈCIL, I ARA FES-ME CAS I FES-HO POC A POC!!
  7. Què? Ara sí? Va. El tercer el fotràs cardant-hi la nata a sobre. També amb cura. Si et sobra el temps, també pots muntar-la, però com que al cap i a la fi, l’únic que vols és torrar-te amb un puto cafè -alcohòlic-, doncs potser no val la pena.

Saps què és molt divertit ara? Veure’s-ho amb una canya, ser molt idiota, i començar xuclant el whisky. Amb la temperatura que porta veuràs tu si et despeja o no el cafè d’avui.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com cardar un cafè irlandès collonut

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.