Udon amb gambes i hòsties varies

“Udon? Què collons és això?!”. Si ets dels que t’has fotut aquesta puta pregunta és perquè no estàs a la moda. Els udon són uns fideus japonesos que agraden a tot Cristo!! Avui aprendrem a cuinar amb ells!!

UDON
Els udon són fideus, collons
  1. Cardar això porta una feinada de collons, però també la porta fotre canalons i això no és exusa per no fer-ne. Així que el primer que toca és comprar uns putos bolets deshidratats que es diuen xiitake i hidratar-los. Això es fot bullint-los un quart d’hora. Un cop fet, ho cardes per ai.
  2. Ara comença a pelar gambes com si un votant d’Unió –ui perdó– fóssis. Tres o quatre mínim, 7 o 8 màxim, aviam si acabaràs amb gota, collons.
  3. Talla quatre espàrrecs,  pela un tros de gingebre amb compte de no perdre els dits, pica un parell de bitxos, un parell d’alls tendres, pebrots verds i lo que et peti dels pebrots posar-hi. Tot preparat que ve lo bo….
  4. TREU DE L’ARMARI EL PUTO WOK. PASSA-LI LA POLS, I CARDA’L AL FOC.
  5. I ara, començem: primer hi cardes els xiitakes, i hi cardes un raig de salsa teriyaki, que no en tinc ni puta idea de què és, pe`ro ho venen al xino de sot casa.
  6. Un cop estiguin, fora, i hi fots el gingebre picat en plan allet, i el bitxo també xic. Tot amb un raig d’oli per sobre.
  7. Ara les putes gambes , el pebre vermell i les putes verdures que has estat tallant com un beneit.
  8. Un cop fet hi afegeixes els bolets aquells que carden més voltes que un fill de puta en el dia del pare, i ELS PUTOS UDON! Sí, també te’ls vendrà el xino. Avui cardarà calés, tu.
  9. Quatre voltes, un toc de vinagre d’arròs, un altre de soja… i una culleradeta de Maizena diluïda.
  10. Cinc minuts i quatre trossets d’all tendre en cru per sobre després, el teu puto plat de udon amb gambes estarà llest per menjar.

TAMBÉ ET DIC QUE AL PALACIO DE ORIENTE AIXÒ HO VENEN PER CINC PUTOS EUROS I JA VEUS LA FEINADA QUE T’ESTALVIES!

(Bueno, o m’els compres a la web, collons).

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia