El puto pop a la gallega

Si estàs cansat d’haver de buscar avaladors cada cop que et ve de gust demanar pop  a la gallega al bar, llegeix això, i aprèn a cuinar-lo d’una puta vegada!

Twitter Tweet Small (41)

  1. No podràs fer pop a la gallega sense comprar un puto pop. Ho pots fer amb pop d’aquest que ja ve mig preparat, o amb pop de peoxateria, del fresc. Duu més feina, aviso:

    A) Si és pop preparat, doncs res.
    B) Si és de l’altre, escalda’l tres vegades. TRES. TROIS. THREE. UNO, DOS I TRES. Si ets una mica Albert Rivera també pots congelar-lo i així no et descontes. Tu mateix. L’important és que se li trenquin les fibres, que sinó sembla un puto xiclet.

  2. Un cop el tinguis llest, trosseja’l com sempre ho has vist fer. No té massa secret això. Ni tan sols per algú com tu.
  3. Ara el que toca es pelar patates, sí com si fóssis a la puta mili. Les peles, les talles a rodanxes, i a bullir. OJO NO ET PASSIS DE TEMPS QUE DESPRÉS ES DESFAN I VAYA PUTA MERDA.
  4. Vinga, ves-ho col·locant sobre una safata. Seria maco que en tinguéssis una de típica, perquè enganyar-se. Les venen a molts llocs, i la gent les roba dels 100 Montaditos. Tu mateix.
  5. Posa la patata a baix, i el pop a dalt, sense oblidar-te de la sal i del més important el pebre vermell. ho reparteixes bé i hi fots el millor puto oli que et puguis permetre.
  6. Fi.

Si vols augmentar la quota gallega del plat pots servir-ho amb un albariño, però vaja, que si ets dels que no t’agrada trobar-te un puto quilo de sorra al vi, doncs ho pots cardar amb un vi blanc català i a cagar a la via.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Especial Sant Joan

Hem preparat un parell de lots a la botiga per que celebris Sant Joan com déu mana. 

Amb descompte fins el 17 de juny. Aprofita!

El puto pop a la gallega

Lot de 6 vins i caves ecològics Jaume Giró

75,00 69,95 
IVA i enviament inclòs

El puto pop a la gallega

Lot de 6 vins i caves Avenc del Garraf

57,50 54,95
IVA i enviament inclòs