Avui: trempó mallorquí

Avui t’ensenyaré com carden les amanides a Mallorca. Que anant bé et penses que hi carden sobradassa carallot. Clar com si a Mallorca només tinguessin ensaimades i sobrassada eh? Que ignorant. No, no, a Mallorca hi ha moltes coses més. Alemanys, russos i peperos, per exemple.

lesputesreceptesdelaiaia_trempo

  1. Per començar, oblida’t de la paraula amanaida, perquè el que faràs avui es diu trempó. Que si, que no deixa de ser una puta amanida de tomàquet ja ho sé, però bueno, què anirem ara a explicar-los a ells, pobrets meus.
  2. Comença per netejar uns quants tomàquets i a treure’ls tota la merda que porten dintre. Evidentment si els pots comprar una mica decents millor que si te’ls quedes de l’Aldi, però bueno, com que ets com ets ja m’espero qualsevol cosa. Ho rentes bé i ho talles a quadritos.
  3. La ceba, lo mateix. Hi ha qui la carda en aigua perquè no piqui, però això és bàsicament perquè són una mica maricons. També a quadros.
  4. Carda lo mateix amb un parell de pebrots. Generalment es fa amb verds, però ja sabem que el gust és el mateix, així que carda els que et surti dels ous. Mentre li treguis la grana, a mi me la bufen els colorets. A quadros igual.
  5. Bueno, i també hi pots cardar tonyina, i alcaparres i lo que et roti. Cagondéu, és una amanida de tomàquet, espavila’t.
  6. Ara m’ho muntes amb la poca gràcia que et caracteritza i ho amaneixes. Ala, ja ets una mica més balear.

I per acabar de gaudir d’aquest collons de recepta, res com cardar un disc del mallorquí més internacional, el mallorquí més estimat, el mallorquí més passional, el mallorquí més.. no sé vaya, el malparit aquest.

[youtube=http://youtu.be/PKomm1Qn6nY?t=5s]

HIIIIHIHI quin home, sempre es vol tirar a algú a les cançons que fa, quin puta.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu