Aprofita els últims rovellons, collons

Amb aquest temps de merda que fot últimament resulta que encara hi ha rovellons, així que sóc a temps d’ensenyar-te a cuinar-los. No surten gaire baratos, però una llàgrima bé es mereix rascar-se la butxaca.

dissabte-111

  1. Dono per fet que un inútil com tu no sabrà trobar-ne, així que a males, te’n vas al mercat i en compres. Més que res, perquè estaria bé que n’hi hagués més d’un per persona, saps?
  2. Neteja’ls amb cura -res de cardar els bolets sota l’aixeta, pallús!-, talla’ls el cul, i els fots quatre hòsties aviam si en surt premi. Un cop nets, els vas fotent sobre una safata de forn -perquè tu una llauna no la deus tenir, oi? Aiii-.
  3. Ara, bon raig d’oli del bo, una mica de sal i una picada d’all i julivert. No et queixaràs, que això ben barato que és.
  4. Fot els putos rovellons al forn duran uns 15 o 20 minuts. Si vols, hi pots cardar un raig de vi per sobre, que essent borratxo com ets segur que et carda gràcia.
  5. Serveix-ho amb una bona botifarra o algo de carn a la brasa -o a la paella… si…-, i quedaràs com Déu.

Joder iaia, però ja no en queden gaires de bolets, perquè no me l’explicaves abans, aquesta?”. DONCS PERQUÈ NO HI HAVIA PENSAT, MIRA, QUE POTSER ET PENSES QUE ESTIC TOT EL PUTO DIA PENDENT DE TU O QUÈ? CONTENT HAURIES D’ESTAR.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu