Va, gordo, que ho volies: batut de xocolata

Sabies que un batut de xocolata dóna molta energia? Sí? Doncs els ciclistes professionals es veu que no, tu, ells els fan d’aaltres coses menys legals.

Un batut de xocolata al dia i PUMBA, a fer de boia
Un batut de xocolata al dia i PUMBA, a fer de boia
  1. Posa un quart de llet al got aquell que fas servir per a la batedora.
  2. Ara afegeix-hi unes cinc cullerades de cacao del bo. Cacao del bo exclou aquell que té “un negrito del África Tropical”, entesos?
  3. Saps aquells gelats que vénen amb terrina? CLAR, COM NO HO HAS DE SABER, TU. Doncs n’agafes un de xocolata i li fots una bola a dins.
  4. Bat de mica en mica. Que quedi una cosa amb consistència.
  5. Ara fot un altre quart de llet a l’assunto, uns 75-100 grams de sucre i continua batent xino-xano fins que et comencin a caure les llàgrimes de l’olor que fot.
  6. Serveix-ho en un got i acompanya-ho amb el que et peti. Amb nata, per exemple, que ja no et ve d’aquí.
  7. Un cop menjat, plora perquè et sents malament i promet-te menjar millor, ara que som al bons temps.

El batut de xocolata fet a casa porta feina, però és molt bo. I aviam, que si te carda molta mandra pues et fots un cacaolat i tomar pel cul, eh?

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...