Fotem xips de fruita i verdura

Què? Ets dels que s’enganxa a la tele i devora patates com si el demà mai hagués d’arribar, oi? Doncs què ets embla si fas el mateix, però amb una cosa més sana? Fes xips de fruita i verdura, i senta’t menys gordo!

Twitter Tweet Small (36)

  1. Comença per comprar fruita i verdura. Fer xips de fruita i verdura sense tenir-ne, és complicat. Et recomano plàtans, pomes, peres i similars, i ceba, pastanaga, carbassa i carbassó per l’altre. Eh, però tu fot-hi el que vulguis.
  2. Ara toca el pas més fàcil: posar el forn a 60 o 80 putos graus. Ojo, treu abans les paelles que hi guardes, guarro.
  3. Ara, agafa un ganivet que hi vagi o si ets una mica marica, una mandolina… i comença a tallar les coses amb la màxima de les finures que puguis.
  4. HE DIT AMB FINURA! No finura de quan fem un carpaccio, no. MÉS. Ho has de fotre tan fi com aquelles putes merdes de pernil dolç que venen avui en dia, que semblen paper de fumar. Eh, i sense perdre cap dit, a més.
  5. Ara les estens sobre paper de forn, i directes a la puta safata. I llarga paciència, companyer.
  6. Això es pot tirar allà de dues a cinc hores, però tot depèn de l’aigua que portin les coses. Ves vigilant, i si cal en treus unes abans que les altres.
  7. Ho vas cardant en un pot hermètic, i quan arribi l’hora de fotre’s-ho, ho carden en algun collons de bol, tot ben posat. Si ho vols servir amb un polsim de canyella, hi queda bé. Si no, també és bona idea servir-ho amb alguna d’aquelles salses que cardes als nachos -barbacoa, formatge, guacamole, o hòsties similars-.

Les xips de fruita i verdura són ideals per quan tens la casa plena de futboleros:

Si fas això perquè tens intrusos a casa i volen picar algo, no t’oblidis de carda-hi entremig xili del més malparit que trobis. Ben camiflat, que no es vegi. Ja voràs quin fart de riure quan vagin agafant sense aixecar els ulls de la pantalla i de cop se’n cardin un a la boca.

 

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia