Putes patates farcides

AVUI PATATES FARCIDES. SÍ, FARCIDES, TAL I COM US AGRADA SENTIR-VOS, MARICONS

Image

  1. Abans de res, renta les patates joder, a saber qui cony les ha tocat!
  2. Talla les putes patates per la meitat. Buida-les. Si tens un buidador fes-lo servir, però anant bé ets pobre -per això t’alimentes de patates-, així que fes servir una puta cullereta o algo, espavila’t.
  3. Agafa’t un collons de bol o algo i xafa els restos que t’han sobrat de la patata junt amb formatge, amb un puto ou batut, amb nata líquida -SÍ NATA, QUÈ? PASSA ALGO?- sal i el cony de pebre, Remena. PERÒ FES-HO BÉ, CARNÚS! També li pots cardar carn picada o bacon o algo de xixa però segur que no en tens a la puta nevera oi? AHAH.
  4. Posa mantega -mmm… greix… que bé eh foca?- a dins de les putes patates i fot-les al forn, que espero hagis escalfat abans.
  5. Imagino que no ets tant gilipolles de no haver-les posat sense el relleno oi? JODER, QUE SE T’HA DE DIR TOT!?
  6. Els últims 5 putos minuts ho has de gratinar, aprofita i posa més formatge que es barato. Al puto Bonpreu val un èuru.

ACLARACIÓ: De moment t’explico putes receptes al forn perquè essent retardat com ets encara cardaràs foc a casa amb els fogons, burro.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...