Putes patates farcides

AVUI PATATES FARCIDES. SÍ, FARCIDES, TAL I COM US AGRADA SENTIR-VOS, MARICONS

Image

  1. Abans de res, renta les patates joder, a saber qui cony les ha tocat!
  2. Talla les putes patates per la meitat. Buida-les. Si tens un buidador fes-lo servir, però anant bé ets pobre -per això t’alimentes de patates-, així que fes servir una puta cullereta o algo, espavila’t.
  3. Agafa’t un collons de bol o algo i xafa els restos que t’han sobrat de la patata junt amb formatge, amb un puto ou batut, amb nata líquida -SÍ NATA, QUÈ? PASSA ALGO?- sal i el cony de pebre, Remena. PERÒ FES-HO BÉ, CARNÚS! També li pots cardar carn picada o bacon o algo de xixa però segur que no en tens a la puta nevera oi? AHAH.
  4. Posa mantega -mmm… greix… que bé eh foca?- a dins de les putes patates i fot-les al forn, que espero hagis escalfat abans.
  5. Imagino que no ets tant gilipolles de no haver-les posat sense el relleno oi? JODER, QUE SE T’HA DE DIR TOT!?
  6. Els últims 5 putos minuts ho has de gratinar, aprofita i posa més formatge que es barato. Al puto Bonpreu val un èuru.

ACLARACIÓ: De moment t’explico putes receptes al forn perquè essent retardat com ets encara cardaràs foc a casa amb els fogons, burro.

No cardis el camp sense mirar...

Fotem castanyes

Fotem castanyes

“Olailà la castanyera la castanyera, Olailà la castanyera se’n va al mercat” ens demostra que la molt farsant comprava les…

Digues algo, per l'amor de Déu