Carfoxes per lerdos

Una vegada et vaig ensenyar a cardar les carxofes com s’han fet tota la puta vida. Avui, com que veig que hi ha qui no se’n surt, les farem més fàcils: arrebossades.

lesputesreceptesdelaiaia_carxofes_fregides

  1. No t’estalviaràs haver de separar les putes fulles merdoses de fora, així que seguint el dibuix que vaig fotre en el seu dia treus el que no toca hi ho cardes a la basura.
  2. Ara com que toca arrebossar tens dues opcions: fotre una barreja espessa de farina amb aigua freda, o directament batre dos ous i passar-ho per farina en acabat. Aquests moderns d’avui dia prefereixen la primera, però a casa s’ha fet amb ou, no sé.
  3. Talla les carxofes a tires fines, com si anessis a fotre unes putes patates fregides normals, les arrebosses  i les fregeixes un moment. Ojo que van ràpid i les cremaràs COM TOT.

Són bones? SÍ. Són tradicionals? NO. Et faran quedar bé en un sopar? SÍ. Tens el meu respecte fent-les així? NO, INÚTIL.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Coses al pesto

Coses al pesto

N’estàs fins els pebrots de menjar-te la pasta amb tomàquet? No somiquis més, que t’ensenyo a fotre pesto! Agafa aquell…