EL TEU SOMNI JA ÉS REAL: FER UN PASTÍS DE XOCOLATA I CERVESA ÉS POSSIBLE! 

Què? Vaig trucant al 112 perquè et preparin la insulina?

Pastís de xocolata i cervesa. Només et falta fregir-lo i ja ho tens tot
Pastís de xocolata i cervesa. Només et falta fregir-lo i ja ho tens tot
  1. Fot a escalfar un quinto de cervesa negra en algun collons de pot vell, i abans que arrenqui el bull, li poses un quart de mantega, perquè es desfaci. -no ploris per ella, vldrà la pena-
  2. Mentre això va fent, bats un parell d’ous junt amb mig got de nata d’aquella de cuinar. Quan ho tinguis fet, barreges les dues potingues en qüestió.
  3. Bueeeeno, a per més coses: un quart de farina, lo mateix i una mica més ce sucre, xocolata en pols al gust -amb criteri!-, un toc de vainilla i de tenir-ne, bicarbonat. De no tenir-ne, pues en vas a comprar.
  4. Li cardes maneios fins que es barregi…
  5. … i ajuntes lo d’ara amb lo d’abans. Previsible, oi? Va remena, monyas.
  6. Tres quartets al forn a mitja temperatura -i amb compte no ho cremis-.
  7. Per fotre la part de falta només es tracta de barrejar un altre brick xic de nata amb la mateixa mida de formatge d’aquell que té nom de ciutat yankee, i un cop donat un toc de sucre fotre-ho a sobre. FIN.

Saps que en un món post-apocalíptic com el que ens estem treballant els gordos seran els primers a caure, oi? No sé, tu mateix.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la Iaia trobaràs una selecció de productes de qualitat i de proximitat. Amb enviaments sempre gratuïts i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...