Arròs de verdures i bacallà: acollonant

Mig planeta s’emociona amb un bon plat d’arròs de verdures i bacallà a taula. L’altre meitat no en té ni puta idea de res i mereix consumir-se a l’infern.

arròs de verdures
Amb un bon arròs de verdrues i bacallà la mort ja em pot venir a buscar, si vol
  1. Ves a veure la verdulera, i una vegada hagi acabat d’explicar-te la seva puta vida, cosa que farà li hagis o no demanat com es troba, pregunta-li si et pot vendre mongeta verda, pastanagues, una bossa de pèsols, 4 carxofes, un xoc de bròquil i un parell de cebes. Dóna-li les gràcies i fuig corrents abans de que se’n recordi d’alguna altra puta anècdota teòricament graciosa.
  2. Un cop a casa i passat el susto, neteja-les i prepara-les. L’única cosa que vol més feina és la carxofa, que caldrà que donis un toc de paella abans de cardar per alguna banda on no emprenyi.
  3. Ara ja pots cardar la paella al foc amb oli, i afegir-hi una mica de ceba picada. A FOC BAIX, presses. Que ets un puto presses.
  4. Carda-hi all laminat, i un parell de tomàquets ratllats.
  5. Fot el bacallà dessalat i esqueixat un moment a la planxa. Només  perquè agafi crosta. Ho fas mentre lo altre va fent xup xup. Ningú s’ha mort per cuinar dues  coses alhora joder. -un cop fet, el fots a cassola, junt amb la resta de merdes que havies tallat abans-.
  6. Hi fots un grapat i pico d’arròs per persona que mengi i hi dones quatre voltes. Ho cobreixes amb caldo – 🙂 – o aigua de l’aixeta – :(- i vas controlant no se’t mengi l’assunto. En uns 15 minuts hauria d’estar. SEMPRE HI QUAN NO HI HAGIS CARDAT LA PUTA MERDA D’ARRÒS INTEGRAL AQUELL QUE COMPRES I QUE TARDA UNA SETMANA I MITJA A FER-SE!!!

Ara podria fer com aquests moderns d’avui en dia i dir que aquesta recepta és molt bona perquè aporta vitamina A J G i C, que porta nutrients i Omega 4 i no sé què més, però com que jo tampoc en tinc ni puta idea de l’assunto però com a mínim ho dissimulo, ho resumiré en que està molt bo i es caga molt de gust.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Arròs de verdures i bacallà: acollonant

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.