Arròs de verdures i bacallà: acollonant

Mig planeta s’emociona amb un bon plat d’arròs de verdures i bacallà a taula. L’altre meitat no en té ni puta idea de res i mereix consumir-se a l’infern.

arròs de verdures
Amb un bon arròs de verdrues i bacallà la mort ja em pot venir a buscar, si vol
  1. Ves a veure la verdulera, i una vegada hagi acabat d’explicar-te la seva puta vida, cosa que farà li hagis o no demanat com es troba, pregunta-li si et pot vendre mongeta verda, pastanagues, una bossa de pèsols, 4 carxofes, un xoc de bròquil i un parell de cebes. Dóna-li les gràcies i fuig corrents abans de que se’n recordi d’alguna altra puta anècdota teòricament graciosa.
  2. Un cop a casa i passat el susto, neteja-les i prepara-les. L’única cosa que vol més feina és la carxofa, que caldrà que donis un toc de paella abans de cardar per alguna banda on no emprenyi.
  3. Ara ja pots cardar la paella al foc amb oli, i afegir-hi una mica de ceba picada. A FOC BAIX, presses. Que ets un puto presses.
  4. Carda-hi all laminat, i un parell de tomàquets ratllats.
  5. Fot el bacallà dessalat i esqueixat un moment a la planxa. Només  perquè agafi crosta. Ho fas mentre lo altre va fent xup xup. Ningú s’ha mort per cuinar dues  coses alhora joder. -un cop fet, el fots a cassola, junt amb la resta de merdes que havies tallat abans-.
  6. Hi fots un grapat i pico d’arròs per persona que mengi i hi dones quatre voltes. Ho cobreixes amb caldo – 🙂 – o aigua de l’aixeta – :(- i vas controlant no se’t mengi l’assunto. En uns 15 minuts hauria d’estar. SEMPRE HI QUAN NO HI HAGIS CARDAT LA PUTA MERDA D’ARRÒS INTEGRAL AQUELL QUE COMPRES I QUE TARDA UNA SETMANA I MITJA A FER-SE!!!

Ara podria fer com aquests moderns d’avui en dia i dir que aquesta recepta és molt bona perquè aporta vitamina A J G i C, que porta nutrients i Omega 4 i no sé què més, però com que jo tampoc en tinc ni puta idea de l’assunto però com a mínim ho dissimulo, ho resumiré en que està molt bo i es caga molt de gust.

No cardis el camp sense mirar...

Coses al pesto

Coses al pesto

N’estàs fins els pebrots de menjar-te la pasta amb tomàquet? No somiquis més, que t’ensenyo a fotre pesto! Agafa aquell…

Digues algo, per l'amor de Déu