Parim uns ous a la mimosa

Quan carda calor dóna molt pel sac fotre’s a cuinar, així que s’agreixen les receptes fàcils. I de poques més fàcils en trobaràs que els putos ous a la mimosa, per cert.

Sí, els ous a la mimosa i els ous farcits s'assemblen un colló
Sí, els ous a la mimosa i els ous farcits s’assemblen un colló
  1. Comença per bullir els ous. Preferiblement, que no siguin aquells que porten tres mesos a la puta nevera.
  2. Un cop els tinguis bullits, els peles, tot cremant-te els greps com mana la tradició, i els talles pel mig, amb una mica de compte, per la misericòrdia del Senyor. Treu-ne lo del mig, i ho cardes per ai que no emprenyi.
  3. Ara barrejes això que has tret -les iemes, collons- amb una llauna de tonyina. Pots fer-ho amb les mans, però coneixent-te, fot-ho amb una forquilla, que a saber què has tocat abans, pocassàs. Si vols aprofitar per cardar-hi olives trinxades o algo, tu mateix. Tampoc t’hi sobrarà un toc de maionesa, o no correrà ni per Déu.
  4. Ara retorna això al lloc on ha sortit: a l’ou. Amb una mica de criteri ho vas col·locant tot…
  5. … i hi fots maionesa per sobre. Com que no volem que agafis la puta salmonel·la, t’aconsello que la compris ja feta, que la vida és molt curta per passar-la assegut a la tassa del vàter.
  6. Hi poses ralladura de la iema per sobre i ho decores amb una tira de pebrot d’aquel de pot, amb formatge, amb anxoves, amb pebre vermell o amb el que et peti de les pilotes. Ala, cap a dintre.

Efectivament els ous a la mimosa i els ous farcits són parents germans. El mateix, però amb un nom més comercial. No sé si m’explico. 

No cardis el camp sense mirar...

All articles loaded
No more articles to load

Digues algo, per l'amor de Déu

Sempre al dia del que pasa a ca la iaia