Fotem raviolis amb salsa de ceps

Hi ha qui assegura que no gaudeix de menjar pasta, però això és perquè la foten sossa. Fer un bon plat de raviolis amb salsa de ceps no és complicat.

Tu els cardes a qui sigui davant un plat com aquest, i ja et dic jo que feina tenen a recollir-se els ous del terra.

Raviolis amb salsa de ceps
Cuinar pasta no és complicat
  1. Comença per fotre a bullir els raviolis. Pensa que a l’igual que quan et compres un cotxe o et ve el lampista a arreglar-te el cagadero, el que surt barat a vegades surt car. O sigui, que els compris una mica bons, joder. I pensa que alguns duen relleno dintre. Tria bé.
  2. Mentre es fan, agafa un collons de cassola ben maca, hi fot-hi un xic de manega. Quan s’estigui desfent, hi fots a sofregir un porro. Imagino que esperes una gracieta ara oi? Doncs no. Que això no és el puto Polònia. Ah, si hi vols ceba, ara és el moment de posar-n’hi.
  3. Enrossit, tot plegat? Doncs carda-hi els ceps. Sí, trobar-los a la tardó és més fàcil, però ara venen aquells deshidratats que van de puta mare per aquesta recepta. Fot-los amb mimo, que valen un colló.
  4. Saps flamejar? Només cal cardar-hi un toc de conyac i encendre-ho amb un encenedor. Si t’hi veus amb cor, fes-ho. Si creus que hauràs d’acabar amb un manat de bombers a casa, si de cas no cal.
  5. Fot-hi mig got d’aigua, i al cap d’una estona, quan la salsa torni a espessir, hi cardes algo de crema de llet, al gust. Una mica de nou moscada, sal i pebre que no hi faltin.
  6. Tens els teus raviolis amb salsa de ceps a tocar. Només queda passar aquesta salsa pel xino, i servir amb la pasta que espero fot rato que hagis tret del foc. Sinó ja t’aviso que tens ciment per quinze dies.

Aquesta salsa és molt bona en sí, i també la podries fotre al costat d’un entrecot, per exemple. Ara, en vistes dels resultats d’Unió en les últimes eleccions, vols dir que se’n deuen vendre d’entrecots?

 

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Amb enviaments sempre gratuïts, rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor.

Digues algo, per l'amor de Déu

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Assortiments "Flaires d'estiu"

Aquests dies pots tastar els nostres assortiments “Flaires d’estiu”, amb sabors i aromes únics que poden per gaudir-ne en qualsevol ocasió.

Tres assortiments complementaris amb un bocí de l’apreciat rebost del Lluçanès, directament a casa.

No badis, que tanquem comandes el dimarts al vespre i les unitats són limitades!

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Fotem raviolis amb salsa de ceps

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.