Fotem raviolis amb salsa de ceps

Hi ha qui assegura que no gaudeix de menjar pasta, però això és perquè la foten sossa. Tu els cardes davant un plat com aquest, i ja et dic jo que feina tenen a recollir-se els ous del terra.

Twitter Tweet Small16

  1. Comença per fotre a bullir els raviolis. Pensa que a l’igual que quan et compres un cotxe o et ve el lampista a arreglar-te el cagadero, el que surt barat a vegades surt car. O sigui, que els compris una mica bons, joder. I pensa que alguns duen relleno dintre. Tria bé.
  2. Mentre es fan, agafa un collons de cassola ben maca, hi fot-hi un xic de manega. Quan s’estigui desfent, hi fots a sofregir un porro. Imagino que esperes una gracieta ara oi? Doncs no. Que això no és el puto Polònia. Ah, si hi vols ceba, ara és el moment de posar-n’hi.
  3. Enrossit, tot plegat? Doncs carda-hi els ceps. Sí, trobar-los a la tardó és més fàcil, però ara venen aquells deshidratats que van de puta mare per aquesta recepta. Fot-los amb mimo, que valen un colló.
  4. Saps flamejar? Només cal cardar-hi un toc de conyac i encendre-ho amb un encenedor. Si t’hi veus amb cor, fes-ho. Si creus que hauràs d’acabar amb un manat de bombers a casa, si de cas no cal.
  5. Fot-hi mig got d’aigua, i al cap d’una estona, quan la salsa torni a espessir, hi cardes algo de crema de llet, al gust. Una mica de nou moscada, sal i pebre que no hi faltin.
  6. Tens els teus raviolis amb salsa de ceps a tocar. Només queda passar aquesta salsa pel xino, i servir amb la pasta que espero fot rato que hagis tret del foc. Sinó ja t’aviso que tens ciment per quinze dies.

Aquesta salsa és molt bona en sí, i també la podries fotre al costat d’un entrecot, per exemple. Ara, en vistes dels resultats d’Unió en les últimes eleccions, vols dir que se’n deuen vendre d’entrecots?

 

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu