COM FER LES PUTES PATATES BOMBA

Dominar la recepta de les patates bomba va molt bé per quan et ve a sopar a casa un gilipolles al que no tragues, perquè les males putes no piquen més perquè no s’entrenen.

patates bomba
No a la guerra, sí a les patates bomba

1. Comença per pelar i rentar unes patates i, un cop freda, xafa-la amb una forquilla. T’hi hauràs de fer una mica, però val la pena l’esforç. Va.

2. Vés al marbre, -NETEJA’L GUARRO, QUE TENS PLE DE RONYA SEMPRE-, i talla verdures com per fer una samfaina, pebrots, cebes, pastanagues… el que et surti de la minga. A sofregir, i a afagir-hi tomàquet ratllat -osiiiii de pooooot també, gandul-.

3. Posa-hi pebre vermell, sal i aquestes hòsties, i cardar-li en cop de túrmix. Compte amb el puto follón que cardaràs a la cuina ara. Compte perquè entre que ho faràs amb l’olla al foc i la maquineta aquesta dels collons, la cuina et quedarà que cardarà puta mania. Eh.  Però és el que hi ha.

4. Fot a fregir carn picada. Un cop rossida, afageix-hi el que estaves fent ara -LA SALSA JODER, EMPANAT!-. Li dónes quatre voltes i… li fots salsa picant de la que venen als súpers. Aquí és on et pots venjar de quan els teus amics no et van convidar a l’últim sopar, per exemple. Apreta amb el picant, fes que aquests fills de puta sàpiguen quin cognom portes.

5. Fes boles amb el puto puré d’abans, i fot-li al mig la salsa mortífera. Tanca la pilota, passa-la per ou i pa rallat, i a la fregidora. Un cop fet això, les pots emplatar.

Una vegada l’Antònio em va venir amb una merda com un piano del bar amb l’excusa de no se què del futbol dels collons. El dia després li vaig fer patates bomba. Va cagar fi durant un mes.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

COM FER LES PUTES PATATES BOMBA

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.