Coses de fora: Tzatziki

No, no he caigut sobre el teclat. El tzatziki és una puta amanida de iogurt que foten els grecs. Ara que diuen que tornarà a fotre calor a mansalva, doncs tinga-la en compte perquè no acabis deshidratat.

lesputesreceptes.tzatziki

  1. Agafa un parell de pepinos -cogombres, d’ara en endavant-, pela’ls i ratlla’ls molt fins. O sigui bastant fins. Vaja, ni molt ni poc, vull dir bastant. Bueno, no sé, tu mateix, tu ralla’ls com puguis, vigilant no cardar-te mal.
  2. Ara estrúja’ls –amb J castellana– fort perquè treguin l’aigua que porten. Aigua fora. També els pots matxucar amb un morter contra l’escorredora o algo, tu mateix. Treu l’aigua, com puguis. Espavila’t.
  3. Ho cardes en un bol i hi fots un parell de iogurts grecs, sal, all xafat i una mica de vinagre.  I si vols menta, que fa anar calenta. I comences a remenar com si fossis un collons de centrifugadora. Ajuda’t també amb oli.
  4. PERÒ CARDAR-HI GANES, MARICONA!
  5. Ho cardes al plat amb una mica de pebre vermell i quatre olives i ja t’ho podràs fotre.

Els grecs han fet dels iogurts una de les seves principals insígnies, com en el seu dia van ser la filosofia, la democràcia o el donar-se pel cul.

No cardis el camp sense mirar...

Digues algo, per l'amor de Déu